Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

tak się dzieje jak kobietom p------i się we łbach od przywilejów i atencji na tinderze, że wychodzą ze swoją bańką do rzeczywistosci.

@Scybulko: dokładnie tak. dlatego mnie osobiście w-----a szczekanie jakiegoś simpa czy innej różowej, że jestem incelem czy innym mizoginem, który nie rucha, bo nie dociera do nich (ewentualnie celowo stosują takie tanie chwyty), że sprawy wykraczają już daleko poza kwestię relacji damsko-męskich. gdybym chciał być psem, bo mam
  • Odpowiedz
przecież kodeks pracy zakazuje roznych plac za to samo stanowisko

@GhostofChristmasPast: masz jakieś stare informacje. na zachodzie oficjalne stanowisko tych wszystkich lewackie komisyj i innych fink-fanków jest takie że kobiety mają jako całość zarabiać tyle co mężczyźni niezależnie od tego jaką pracę wykonują.
  • Odpowiedz
Tak jak nie mam problemu z liberalizacją pewnych światopoglądów w naszym państwie tak te combo serwowane tutaj...
Nie oszukujemy się, głosowanie na nich przez mężczyznę to ekwiwalent onanizacji na widok stosunku swojej dziewczyny z hindusem
  • Odpowiedz
@Vamyss legalna aborcja i zniesienie karania za aborcję to przecież to samo tylko innymi słowami.
To samo zniesienie klauzuli sumienia i świecka opieka zdrowotna.
To wygląda jak gimbus na lekcje wosu musiał stworzyć przykładowy program i parafrazuje kilka puntów żeby zrobić niezbędne minimum
  • Odpowiedz
@Vamyss: Nie widziałeś nad tym napisu "Bezpieczna Pol(s)ka"? Obawiam się, że to oznacza, iż to są postulaty dla kobiet, ale może się nie znam. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz