Aktywne Wpisy
sosiwoczostkowe +875
Niedlugo jade do Polski na dwa tygodnie. Pomyslalem, ze zrobie zakupy w Lidlu albo Aldiku albo i w Lidlu i w Aldiku i po powrocie zrobie to samo u siebie.
Mam mozliwosc zrobienia porownania Francja - Niemcy - Polska.
Jesli bedzie wystarczajaco zainteresowanych to wrzuce takie porownanie po powrocie.
Mozecie
Mam mozliwosc zrobienia porownania Francja - Niemcy - Polska.
Jesli bedzie wystarczajaco zainteresowanych to wrzuce takie porownanie po powrocie.
Mozecie

Malenaa +130
Prawie 3 tysiące komentarzy, dużo historii facetów, którzy zrezygnowali z szukania kobiety. Kanał ma 50 tys subskrypcji, film 57 tys wyświetleń. Myślałem, że większość tych ludzi siedzi na wykopie a jednak skala musi być dużo większa.
#samotnosc #zwiazki #niebieskiepaski #tfwnogf
#samotnosc #zwiazki #niebieskiepaski #tfwnogf
źródło: 1000007376
Pobierz

@Scybulko: dokładnie tak. dlatego mnie osobiście w-----a szczekanie jakiegoś simpa czy innej różowej, że jestem incelem czy innym mizoginem, który nie rucha, bo nie dociera do nich (ewentualnie celowo stosują takie tanie chwyty), że sprawy wykraczają już daleko poza kwestię relacji damsko-męskich. gdybym chciał być psem, bo mam
Komentarz usunięty przez moderatora
@GhostofChristmasPast: masz jakieś stare informacje. na zachodzie oficjalne stanowisko tych wszystkich lewackie komisyj i innych fink-fanków jest takie że kobiety mają jako całość zarabiać tyle co mężczyźni niezależnie od tego jaką pracę wykonują.
Nie oszukujemy się, głosowanie na nich przez mężczyznę to ekwiwalent onanizacji na widok stosunku swojej dziewczyny z hindusem
@placebo_: biorąc pod uwagę co za faszyści chcą tę zmianę wprowadzić, to jak najbardziej jest:
źródło: b54a9239bfc3a0c5e450ce25de7aa7b5872d1c60eed4e5bf63560d75dec5b61d
PobierzTo samo zniesienie klauzuli sumienia i świecka opieka zdrowotna.
To wygląda jak gimbus na lekcje wosu musiał stworzyć przykładowy program i parafrazuje kilka puntów żeby zrobić niezbędne minimum