Aktywne Wpisy
MYexodus +176
Jakie mamy dziś problemy w Polsce?
- tragiczna demografia,
- spore nierówności społeczne,
- Białoruś i Rosja, które są wrogie Polsce i prowadzą wobec nas wrogie działania hybrydowe,
- zalew przestrzeni publicznej botami, fejkniusami, ogólnie AI, którego znaczna część Polaków nie potrafi odróżnić od rzeczywistości,
- tragiczna demografia,
- spore nierówności społeczne,
- Białoruś i Rosja, które są wrogie Polsce i prowadzą wobec nas wrogie działania hybrydowe,
- zalew przestrzeni publicznej botami, fejkniusami, ogólnie AI, którego znaczna część Polaków nie potrafi odróżnić od rzeczywistości,

Salido +200
Minął 22. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
96 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
99 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
96 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
99 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-7
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
źródło: 1b611ec81edd080e62a03e1de5ba3d47a6ff9882
PobierzOkazało się, że Mentzen na TikTok to chad prawak wolnościowiec, a na debacie virgin lewak xD
@Vamyss: a pokaż mi program innych partii, która mają cokolwiek skierowanego dla facetów.
Nawet nie szukaj, bo ani PO, ani PIS, konfederacja ani żadna inna partia takiego punktu nie ma. Ostatnia rzecz dla facetów, czyli zawieszenie (ale tylko zawieszenie, nie likwidacja) poboru była za PO.
ja je^ie xD
Obrzydza mnie, że w tym kraju wybory sprowadzają się do licytacji kto więcej da. Polska Szlachecka 2.0.