Aktywne Wpisy
plackojad +8
Tytułem podsumowania Waszych dzisiejszych typów w #mirkoeuro:
No cóż, tym razem dwukrotnie daliście się złapać (choć oczywiście nie wszyscy) na typowaniu wbrew ostatecznemu wynikowi. Rumuni, a zwłaszcza Słowacy zaskoczyli Was swoimi wyczynami. Jedynie Francuzi pozwolili Wam na skromne powiększenie dorobku punktowego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chodzi o zakłady dodatkowe: Pięciu Rumunów zaliczyło po jednym celnym strzale, a trzech z nich znalazło się na szczycie listy najbardziej
No cóż, tym razem dwukrotnie daliście się złapać (choć oczywiście nie wszyscy) na typowaniu wbrew ostatecznemu wynikowi. Rumuni, a zwłaszcza Słowacy zaskoczyli Was swoimi wyczynami. Jedynie Francuzi pozwolili Wam na skromne powiększenie dorobku punktowego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chodzi o zakłady dodatkowe: Pięciu Rumunów zaliczyło po jednym celnym strzale, a trzech z nich znalazło się na szczycie listy najbardziej
affairz +7
A nie sorry, my musimy pracować na to aby kobiety:
wcześniej szły na emeryturę
zarabiały tyle samo za mniejsze kompetencje
miały więcej urlopu
Ktoś musi jednak ciągnąć tą gospodarkę, szkoda że jesteśmy murzynami XXI wieku...
#bekazlewactwa #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@dsomgi00: akurat się nie zgodzę. Do wielu zawodów biurowych, urzędniczych, do sklepów, administracji (może nie wszystkich), zwłaszcza tych u januszy, mężczyzna będzie przyjęty z pocałowaniem ręki, bo nie #!$%@? za pół roku na macierzyński i dwa lata wychowawczego. Mężczyźni tam nie idą bo się
Okazało się, że Mentzen na TikTok to chad prawak wolnościowiec, a na debacie virgin lewak xD
@Vamyss: a pokaż mi program innych partii, która mają cokolwiek skierowanego dla facetów.
Nawet nie szukaj, bo ani PO, ani PIS, konfederacja ani żadna inna partia takiego punktu nie ma. Ostatnia rzecz dla facetów, czyli zawieszenie (ale tylko zawieszenie, nie likwidacja) poboru była za PO.
ja je^ie xD
Obrzydza mnie, że w tym kraju wybory sprowadzają się do licytacji kto więcej da. Polska Szlachecka 2.0.
Mają natomiast wiele postulatów, które są skierowane do obu płci: zwiększenie nakładów na ochronę zdrowia do 7,2% PKB, podwojenie liczby miejsc na kierunku lekarskim, zwiększenie