Aktywne Wpisy

hansoloxd +119
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Afrobiker +320
źródło: temp_file6837375080255777442
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: temp_file6837375080255777442
PobierzWykop.pl
#logikarozowychpaskow
źródło: temp_file.png2534939892465301036
PobierzŻe niby mieszkańcy sprzątają dom tak dokładnie, jak firma sprzątająca, a w dodatku robią to codziennie.
Idę o zakład, że gdyby u autorki tego filmu zajrzeć na szafę, to znalazłoby się 2 mm kurzu
Problem w
Każdy kto miał okazje poodwiedzać trochę kawalerek czy pokoi lasek poznanych np. na tinder wie że laski potrafią mieć taki b----l i nieogar na chatach że to głowa mała. Dodatkowo nie jakieś flejtuchy a
@Cztero0404: Jezu, jacy Wy jesteście... Przecież to są oczywiste rage-baity. Te artykuły po to są pisane, żeby lądować na portalach dla spermochlipów i napierd*** po 10000 plusów zasięgu. Oni po prostu zauważyli, na co da się złapać bezmózgów.
To samo dzieje się na TiKTokach. Jest kupę kont, na których laski celowo w-------ą ludzi swoim prowokującym zachowaniem i udają, że to na serio.
@GrochenMochen: oczywiscie ze przeczytalem. Gadanie ze kobieta traci 15k miesięcznie na sprzątaniu czy 200zl 3x w tygodniu na seksie to jakiś idiotyzm. Co do zajmowania się dzieckiem prędzej, ale to kwota która jest w artykule jest dzielona na 5 i jest bliżej nadchodzącej nowej minimalnej krajowej :)
Ale wiesz, że z punktu widzenia marketera, to taki artykuł to złoto?
Mnóstwo emocji, komentarzy i kliknięć.
Ja nie mam doświadczenia, tylko jestem świetnym analitykiem. Pomożesz mi w branży ogarnąć jakaś fajną fuchę? Mam predyspozycje :D