Wpis z mikrobloga

@Cztero0404: @ChwilowaPomaranczka Niektórym różowym to się już do reszty p------o w głowach. Ostatnio mieliśmy iść gdzieś na kluby, jedna zaproponowała klub X. Mówię że nie bardzo bo jest tam drogo. A ona mówi że nie prawda bo była ostatnio i dużo nie wydała XD no tak ona może po taniości się tam zabawić biorąc pod uwagę że wejście i drinka ma za darmo plus zawsze jakiś frajer jej coś
  • Odpowiedz
@Wap30: dla mnie problemem jest tu rowniez dobieranie sobie partnera zwracajac uwage na cechy ktore nijak sie maja do jakosci wspolnego zycia i posiadania rodziny, a pozniej robienie z siebie meczennnicy. Nikt mi nie wmowi, ze facet byl przodownikiem pracy i obowiazkow domowych, a nagle po slubie zaczal srac na dywan. Baby same sobie biora syfiarzy albo wiecznych nastolatkow, ktorych po robocie interesuje jedynie granie w CSa, a pozniej robia
  • Odpowiedz
Jak już to 10944zł biorąc pod uwagę że pracuje 16godzin dziennie przez 30 dni za minimalną krajową. I na dodatek jest to kwota brutto.
  • Odpowiedz
@ChwilowaPomaranczka ta no widziałem 15 sekund tego filmu, media podłapały, bo baby piszą "hehe widzisz Janusz ciesz się ze za darmo w domu siedzę". Laska policzyła, że sprzątanie domu jednorodzinnego kosztuje 500 zł więc policzyła sobie 30*500
Że niby mieszkańcy sprzątają dom tak dokładnie, jak firma sprzątająca, a w dodatku robią to codziennie.
Idę o zakład, że gdyby u autorki tego filmu zajrzeć na szafę, to znalazłoby się 2 mm kurzu
  • Odpowiedz
@good: to na pewno też część tego efektu, i takim mężczyznom przydałby się zdecydowanie plaskun na opamiętanie i zrobienie z siebie czegoś użytecznego (a mówiąc bardziej realistycznie i empatycznie, pomoc w zrozumieniu jak i czemu warto być odpowiedzialnym). Co ciekawe, wydaje mi się że "guru" mówiący do mężczyzn, jak Peterson mówią najczęśniej wprost że mężczyzna powinien być użyteczny, przyjąć i udźwignąć odpowiedzialność żeby mieć w życiu wartościowy cel.

Problem w
  • Odpowiedz
@ChwilowaPomaranczka: Ale dlaczego te kłamliwe artykuły zakładają, że to facet nic w domu nie robi xd? Przecież takich oldschoolowych relacji gdzie babka zajmuje się domem a facet przynosi forsę w dużych miastach to jest naprawdę niewiele.

Każdy kto miał okazje poodwiedzać trochę kawalerek czy pokoi lasek poznanych np. na tinder wie że laski potrafią mieć taki b----l i nieogar na chatach że to głowa mała. Dodatkowo nie jakieś flejtuchy a
  • Odpowiedz
@bear2112: Jeśli chodzi o różowe i chodzenie do klubów to również jest bardzo ciekawy temat bo te podwójne standardy są niesamowite. Jesteś kobietą w skrócie bardzo często masz wejście za darmo lub za pół ceny + tańszy a-----l lub stawiany za darmo przez obcych typów. A jak nie to wlatuje przedstawienie się innym imieniem lub kręcenie dupą przez sukienkę/jakieś legginsy skórzane po fujarach obcych typów lub szybka pała. Do tego
  • Odpowiedz
Im do końcu już sufit na głowę spadł

@Cztero0404: Jezu, jacy Wy jesteście... Przecież to są oczywiste rage-baity. Te artykuły po to są pisane, żeby lądować na portalach dla spermochlipów i napierd*** po 10000 plusów zasięgu. Oni po prostu zauważyli, na co da się złapać bezmózgów.

To samo dzieje się na TiKTokach. Jest kupę kont, na których laski celowo w-------ą ludzi swoim prowokującym zachowaniem i udają, że to na serio.
  • Odpowiedz
@ChwilowaPomaranczka: to są problemy w związkach albo wśród boomerow albo jeśli dotyczy młodych to u lasek co nie umieją rozmawiać. Więc kończą jako kura domowa. Ona odwala robotę a facet siedzi w zonobijce i harnasiem w łapie. Potem żeby odreagować tworzą takie oto obrazki. Normalna różowa kopnęła by w dupę niebieskiego z harnasiem i byłby równy podział obowiązków domowych. Proste
  • Odpowiedz
Rozumiem że przeczytaliście cały artykuł i wiecie na czym polega problem osób które tylko domem się zajmuja?

@GrochenMochen: oczywiscie ze przeczytalem. Gadanie ze kobieta traci 15k miesięcznie na sprzątaniu czy 200zl 3x w tygodniu na seksie to jakiś idiotyzm. Co do zajmowania się dzieckiem prędzej, ale to kwota która jest w artykule jest dzielona na 5 i jest bliżej nadchodzącej nowej minimalnej krajowej :)
  • Odpowiedz
@Cztero0404: nieraz na baletach mi się zdarzało kilka stówek p-------c ale to na jakimś festiwalu czy koncercie na który miałem ochotę a nie na wyjście do zwykłego klubu z muzyką z winampa XD
  • Odpowiedz
@bear2112: Mi się zdarzyło tu i tu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiadomo, że na festiwalu więcej płacisz bo często sam bilet kosztuje tam 120-250 zł zwłaszcza jak ktoś z zagranicy przyjeżdża. Ogólnie nie czy inni też tak mają, ale wole imprezy na powietrzu od bycie zamkniętym w klubach
  • Odpowiedz
@Lambo994: "No ale tutaj to autorka artykułu sama wystawia się na strzała. Ja w marketingu mając doświadczenie, studia i biegłą znajomość 2 języków obcych"

Ale wiesz, że z punktu widzenia marketera, to taki artykuł to złoto?
Mnóstwo emocji, komentarzy i kliknięć.
Ja nie mam doświadczenia, tylko jestem świetnym analitykiem. Pomożesz mi w branży ogarnąć jakaś fajną fuchę? Mam predyspozycje :D
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Jak mieszkałem sam to 1,5h po pracy - ugotowanie obiadu na kolejny dzień, umycie się, przygotowanie i zjedzenie kolacji oraz przygotowanie śniadania na drugi dzień, posprzątanie i wrzucenie ubrań do pralki :D. Tylko nie robiem jak baby żę gotuje się w garku to serialik tylko wszystko co wyżej naraz :D
  • Odpowiedz