Wpis z mikrobloga

@technojezus: Z pewnych źródeł słyszałem, że teściu taszy od krety. Ale fakt - jakieś 8 lat temu przy moim pierwszym podejściu do siłki każdy mówił, że jest czysty ( ͡° ͜ʖ ͡°), a teraz się nie krępują i bez przypału latają ze strzykawkami i ampułkami.
  • Odpowiedz
  • 0
mozna po nich ostro poru'chac?

@programista15cm: rozmowa kiedys z szatni na silowni. Typek na oko ok 30 lat, albo lekko po, steryrziarz.

,,no bylem ostatnio u lekarza i wiesz, trochę wyniki slabe no. Mam też problemy w łóżku przez to"

To fajnie poruchanie xddd
  • Odpowiedz
@technojezus: bo oni chcą szybko wynik widzieć, jak teraz zacznie i na wakacje chce wyglądać to musi brac. Tylko że to śmiesznie wygląda bo większość tylko ma zmagazynowana wodę w mięśniach i wyglądają jak by ktoś żabę słomka napompował przez otwór xd
  • Odpowiedz
  • 0
@programista15cm leciałem rok na trt i nie libido było trochę lepsze ale to nie był żaden game changer teraz lecę na 350mg mg tygodniowo i też tylko trochę lepsze libido względem tego na trt. O nastroju nawet nie wspominam bo sam teść nic nie zmienia
  • Odpowiedz
Możecie mi wytłumaczyć jaki jest sens brać doping w wieku 20-30 lat?

@technojezus: No nie ma sensu jak ktoś nie ćwiczy by osiągnąć coś zawodowo. Już pomijam fakt, że sporo osób bierze dla samego wyglądu bo nawet gdzieś amatorsko nie wystartują.
Ja też zauważyłem, że u mnie na siłce oskarki biorą się za sterydy, chyba po prostu by zbudować formę na lato ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@technojezus

mówisz, że jak przestaną brać to będą gorzej wyglądać od tych naturali na siłowni?

To ja zdradzę ci sekret, ci naturale o których mowisz, w 90% się kłują :D

Więc wiesz… to tajemnica poliszynela tak jak owca wk jest naturalem :D:D:D
  • Odpowiedz
@XYZ91

Bo problem polega na tym ze teściu kosztuje ich z 40 pln na miesiąc… a badania to 500, dobre jedzenie tez wchuj kosztuje, wiec jest oszczędzanie. Wywala im wszystkie hormony i k---s nie staje
  • Odpowiedz
@chnibi

To chyba jest indywidualne, ja tez wale 350 mg tygodniowo samego enana i czuje się dużo lepiej, psychicznie, fizycznie itd

Ja akurat mam problem z libido, znaczy normalnie mam wysokie, a na teściu to jest dramat, żona ledwo daje sobie ze mną radę :D

Inna kwestia, że ja już w sumie stary jestem i robię to świadomie, 39 rok idzie, więc to wiek gdzie już na trt powinienem i tak
  • Odpowiedz