Aktywne Wpisy

maybe +40
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +29
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Komentarz usunięty przez autora
@programista15cm: rozmowa kiedys z szatni na silowni. Typek na oko ok 30 lat, albo lekko po, steryrziarz.
,,no bylem ostatnio u lekarza i wiesz, trochę wyniki slabe no. Mam też problemy w łóżku przez to"
To fajnie poruchanie xddd
@LazyInitializationException: a ktore bo kolega pyta :D
@chnibi: musisz miec gleboka depresje
@technojezus: No nie ma sensu jak ktoś nie ćwiczy by osiągnąć coś zawodowo. Już pomijam fakt, że sporo osób bierze dla samego wyglądu bo nawet gdzieś amatorsko nie wystartują.
Ja też zauważyłem, że u mnie na siłce oskarki biorą się za sterydy, chyba po prostu by zbudować formę na lato ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mówisz, że jak przestaną brać to będą gorzej wyglądać od tych naturali na siłowni?
To ja zdradzę ci sekret, ci naturale o których mowisz, w 90% się kłują :D
Więc wiesz… to tajemnica poliszynela tak jak owca wk jest naturalem :D:D:D
Bo problem polega na tym ze teściu kosztuje ich z 40 pln na miesiąc… a badania to 500, dobre jedzenie tez wchuj kosztuje, wiec jest oszczędzanie. Wywala im wszystkie hormony i k---s nie staje
To chyba jest indywidualne, ja tez wale 350 mg tygodniowo samego enana i czuje się dużo lepiej, psychicznie, fizycznie itd
Ja akurat mam problem z libido, znaczy normalnie mam wysokie, a na teściu to jest dramat, żona ledwo daje sobie ze mną radę :D
Inna kwestia, że ja już w sumie stary jestem i robię to świadomie, 39 rok idzie, więc to wiek gdzie już na trt powinienem i tak
@LazyInitializationException: ponad przeciętne wyniki xdddd oni siłowo są słabi