Wpis z mikrobloga

Ludziom się nie chce trenować a chcą mieć wyniki. Tyle.

Poza tym laski lecą na pakerów, a potem zdziwienie że w łóżku kicha i facet z głową problemy.
  • Odpowiedz
  • 0
@thestructor tak hormony to strawa indywidualna jeden będzie bił gram teścia albo dodatki w stylu tren i będzie się czuł ok bez chęci zabijania a drugi na tym samym teście będzie się czuł słabo pomimo dobrych wyników.
  • Odpowiedz
@thestructor: Problem polega na tym, że ludziom się w głowach p------o. Zobacz nawet po wykopie, w co którymś wpisie jest polecany testosteron (wiem, że w.duzej mierze prześmiewczo) nie masz motywacji? Zajeb teścia, humor i chęci Ci spadają? Zajeb teścia, Chwilowa niedyspozycja? Może Zajeb teścia itd.itp. a ludzie coraz głupsi i łykają. Też założyłem tenat, że spada mi motywacja do ćwiczeń bo coraz mniej mi sie po/przed robota chce ćwiczyć i
  • Odpowiedz
@chnibi: nie od Rozalskiego a od każdego kto bral po cyklu spada ci na jakis czas testosteron ponizej normy, natury nie oszukasz. Skoro brales to jaja ci nie produkowały jak przestajesz brac to dopiero po czasie zaczynaja produkować i przez ten czas masz o wiele ponizej normy sprzed cyklu. Przeciez to kazdy wie. Wiesz w ogole jakie mezczyzni maja hormony i ze przy braniu tescia podnosza ci sie tez estrogen
  • Odpowiedz
@XYZ91
Ja Ci powiem jedno, akurat czystego teścia wale w sumie nie po to żeby mieć jakieś wyniki siłowe czy dobre wyglądać :D

Tak jak powiedziałem, mam 39 lat, to już w sumie pora na trt, jakiś skutków ubocznych się nie boje (zdrowo jem, regularne badania itd) a bezpłodność to byłby plus :D mam już dzieci, więcej nie chce i tak się wybieram na wazektomie

Bije jakieś minimalne dawki typu 300-350 week
  • Odpowiedz