Aktywne Wpisy
meltdown +201
Jeśli masz kompa z prockiem i7 7. generacji, to zdaniem Microsoftu w 2025 powinieneś wywalić go na śmietnik, ponieważ nie obsłuży Windowsa 11, a Windows 10 przestanie być wspierany. Super ekologia, #!$%@? miliony komputerów.
Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
Lewusx +116
Kiedyś miałem boże ciało, teraz mam prawie 2 boże ciała.
69kg vs 124kg.
2019 vs 2024.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#dieta
#sterydy
#pokazforme
69kg vs 124kg.
2019 vs 2024.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#dieta
#sterydy
#pokazforme
Zapraszam wszystkich na ostatnie okrążenie z Andrzejem Borowczykiem, Mikołajem Sokołem, TV4 i polskim zwycięzcą.
#abcf1 - mój tag o Formule 1, zapraszam
#f1 #polska #ciekawostki #historia #motoryzacja #kubica #kalendarium
#f1, #wruci
#niewruci
Te bolidy były piękne, nie to co te dzisiejsze krowy.
@wykolejony: za czym? xD jeżdżenie w podrzędnych rajdach to nie była pogoń za wyścigową doskonałością
@wykolejony: skoro Robert tak mówił to musi być prawda, PRAWDA? ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Mam wrażenie, że wszystkim już dawno otworzyły się oczy na pewne tematu, że po tylu latach obserwacji kariery Kubicy i tego jaki jest rozdźwięk między tym co Kubica mówi, a co potem z tego wychodzi będą bardziej krytyczni wobec jego słów.
Po owocach ich poznacie
Polsat, niedziela, F1, to byli czasy. Ciekawe czy teraz chciałoby mi się to oglądać xd