Aktywne Wpisy
#mecz ktoś rozumie co to był za faul że anulowali tego gola?

grosicky +137
#mecz ja prdl jaki to jest obrzydliwy przychlast, chciał tu czerwonej dla Cucurelli bo ten zasłonił na chwile usta przy mówieniu xd

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mam ponad 20 lat, za niedługo wyprowadzam się z domu ale niestety jeszcze jestem w domu rodzinnym. Matka raczej stroni od lekarzy, psychologów itd, preferuje "naturalne" formy leczenia. Ale była u jakiejś doktor w #krakow do której ponoć przyjeżdża jakiś dalejlama. No i matka mnie tam wysłała i dzisiaj tam byłem, bo on tam podobno pomaga z problemami itd.
Dla mnie to skok na kasę, bo to kilka stów za taki "rytułał". Ale myślę sobie, że skoro mamie tak zależy to żeby nie było, spróbuję i tam pojadę, chociaż nie wierzę za bardzo w takie rzeczy.
Pojechałem, trwało to z 15 minut, gość powiedział mi żebym do końca roku nie pływał i nie kupował czarnych ubrań, kazał mi przez 3 dni spać z paskiem od spodni pod poduszką i coś tam jeszcze. Przeczytał coś w swoim języku i dzwonił jakimś dzwonkiem, zapalił kadzidełko i to wszystko. 200 złotych.
Jak pisałem o tym mamie to wydawało mi się że też zauważy w tym jakiś rodzaj absurdu i komizmu ale nie, ona uważa że skoro tak powiedział to jest to bardzo ważne xd Tragedia
#rodzina #rodzice #dzieci #lekarz #medycyna #psychologia #religia #buddyzm #przemyslenia #bekazludzi #pieniadze
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Coś jak Harry z Tybetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://m.youtube.com/watch?v=UEGvQOBR97I
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91