Aktywne Wpisy

yahoomlody +104
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +171
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

#podroze #rozowepaski
Z Tobą musi być dobrze podczas wspinaczki wysokogórskiej, Ty nigdy nie narzekasz że Ci brakuje tlenu
(。◕‿‿◕。)
co innego jechać z grupą do hotelu i leżeć przy basenie
a co innego jeździć z grupą żeby coś zwiedzić to dwie różne rzeczy
żeby coś zwiedzić jedzie się samemu lub na wycieczkę objazdową
Nie no, moment, wyjazd w grupie to niekoniecznie udany pomysł, ale wyjazd samemu? Największy dramat. Zwiedzanie samemu daje minimum przyjemności. Zdarzało mi się na wyjazdach służbowych, no i to nie jest to. Samotne zwiedzanie jest po prostu smutne.
Komentarz usunięty przez autora
@zasadzka01: to zależy, kiedyś też tak uważałem a potem nauczyłem się cieszyć samym sobą, że tak to ujmę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lukiboss: ja raczej trzymam się w męskim towarzystwie wiec pewnie dlatego znam takie zachowania raczej ze strony facetów. Jak gdzies idziemy to połowa ekipy zje rzeczywiście wszystko ale druga połowa to - jeden nie może nic wybrać bo nie lubi ryb, ale po smażonym mięsie to ma problem z wrzodami, drugi szuka wegańskiej opcji, trzeci je tylko czerwone mięso
@dzikop: Gdzie wady? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie widzę tu żadnego cringu