Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Już jeden taki próbował i z tego co można znaleźć u niego na fb to średnio skończył XD

@Dalegor_: jaka jest historia tej pary? czemu normalnie wygladajacy mlody chlopaczek wzial sobie stara menelice bez zebow? o co chodzi xD
  • Odpowiedz
@lukiboss: jest jeszcze sytuacja w której zbudujesz fajną więź z dzieckiem bo będzie normalne ale pokłócisz się z mniej normalną mamusią i wtedy niestety ale nie masz żadnych praw do kontaktu z dzieckiem bo nie jest Twoje więc tracisz dwie osoby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Tzn wiesz, jak ktoś ma 40+ lat to raczej ciężko znaleźć kobitę bez dzieci.

@lukiboss: Jak ktoś ma 40+ lat to dzieci zwykle mają już okolice 12-14 lat a czasem może nawet więcej. Wtedy (chyba) nie jest tak źle bo okres wychowania się skończył i po prostu albo się z takim dzieckiem dogadasz i będziecie żyć w zgodzie albo nie. Najgorzej brać się za madkę co ma 2-3 latka i
  • Odpowiedz
@lukiboss: Ale to nie jest tak, że samotne matki czekają tylko na "przegrywów" jak ktoś ma mieć związek czy związki to je będzie miał. jak ktoś nigdy nie miał i ma już z 40 lat to raczej nigdy nie będzie już miał. Nie ma czegoś takiego, że jest rynek kobiet których nikt nie chce a które dodatkowo byłyby zdesperowane aby z kimś się wiązać i brałby kogokolwiek kto się napatoczy.
  • Odpowiedz
@lukiboss: średni koszt wychowania dziecka to 265 tys. zł - od urodzenia do 18 roku życia, jak dojdą jeszcze studia to już w ogóle. Nie wiem kto dobrowolnie ładuje się w bycie bankomatem dla obcego dziecka.
  • Odpowiedz
@lukiboss: no racja, każdy człowiek jest z natury egoista więc samotna matka też , będzie ja wkurzalo że ktoś obcy chce jej dziecko pouczac ale żeby kupić mu coś no to jesteś moim facetem kup , nie ma nawet co ich za to obwiniać poprostu to już taki mechanizm
Acz kolwiek no są tez jakieś ogarnięte na pewno które sobie radza finansowo też
  • Odpowiedz
@lukiboss: Ale można zagrać koncertowo tą kartą i mieć bardzo dobrą zabawę, bo akwizycja prowadzona przez madkę ma swoje szczeble:
Etap nr.1 - Madka jest miła słodka i opiekuńcza. Udostępnia swoje walory na żądanie, gotuje obiadki, ładnie się stroi, czasem nawet poćwiczy na siłce i praktykuje dietę. Nie naciska, bada sytuację, wabi. Tu korzystamy tego całego miodu. Czas operacyjny ok 2-3 miesięcy

Etap nr.2 - Madka najpierw delikatnie potem coraz
  • Odpowiedz
@lukiboss: ja mam 30 parę lat. Nie zauważyłem na apkach randkowych aby zachowane samotnych matek było inne niż kobiet bez dzieci. Nigdy przez całe życie nie miałem nawet opcji wejścia w jakąś relacje z samotną matką nawet jakbym chciał xd.
Jak miałem relacje to były bezdzietne w tym i 31 latka.
  • Odpowiedz
  • 1
@r5678: No to napisz coś raz do babki z bachorem/bachorami, zobaczysz że zupełnie inaczej będzie angażować się w nową znajomość. No chyba, że tindera założyła wczoraj i jeszcze jej rynek nie zweryfikował.
  • Odpowiedz
@lukiboss: Tak samo nie odpisują jak i bezdzietne. albo mają w------e i ty musisz ciągnąć rozmowę. no to nie traciłem na takie coś czasu.
  • Odpowiedz
Już lepiej przygarnąć sobie menelicę i pomóc jej wyjść z dołka niż brać się za samotne madeczki.

@lukiboss: wyjdzie z dołka i Cię zostawi, po kij komu taki problem
  • Odpowiedz