Aktywne Wpisy

denwood +48
Mirko przestroga, pilnujcie co wciskacie w telefonie. Przez przypadek na kilka chwil wyłączyłem tryb samolotowy na wycieczce poza UE. Apki w tle musiały se coś zaciągnąć. Dobrze, że mechanizmy #play wykryły taki skok w rachunku i przyblokowali konto. Bo aż mi sie przypomniał rachunek 1960 zł z #orange , z czasów gdy minimalna krajowa była na 1100 zł, a telefony miały ekrany 4096 kolorów … thx #p4
Z drugiej strony to nawet
Z drugiej strony to nawet

nemo007 +158
Jako że mój kot uwielbia siedzieć wysoko i skakał po meblach szukając miejsca i dodatkowo nie wiedziałem gdzie postawić świeżo zrobiony drapak postanowiłem zrobić dla niego koci kącik i wyszło tak :-) dodam że z początku plan był żeby to zamalować na biało ale w takim surowym stanie roboczym wygląda to zdecydowanie dobrze więc zostawiam jak jest i jak widać kotu chyba też zatrybiło. koszt sądzę nieduży bo 100zł za deskę, wkręty,

Pod względem hardware też jest TOP. Mega wydajność, bardzo dobry ekran, rewelacyjne aparaty. Dzięki energooszczędnemu procesorowi jeszcze nie zdarzyło mi się rozładować telefonu w jeden dzień przy intensywnym korzystaniu. Na uznanie zasługuje też Face ID. Sam telefon mocno trzyma wartość i jest na niego duży popyt, co jest zaletą przy ewentualnej sprzedaży.
Miałem ostatnio Pixela 7 Pro i to jest przepaść pomimo czystego Androida. W dawnych czasach kupowałem flagowce Xiaomi i Samsunga, na szczęście przyszedł rozum do głowy i nie zamienię już iPhone na nic innego.
#iphone #telefony #smartfon #apple
@Ashurbanipal: może chciałeś zapytać, czy da się je na domyślnej przeglądarce na Androidzie?
Brzmisz jak kupna opinia na stronie jakiegos emarketu.
@Korda: nie
a nie wiem, używam zdegooglowanego Androida jak człowiek i nie widzę reklam
Też pewnie z 3k to minimum.
Ceny są już mniej więcej podobne do tych innych producentów.
Często możesz kupić iphona w dobrej promocji.
3.5 czy 4.5k za flagowca to tak dużo?
Nie musisz od razu kupować modelu pro ultra, bo podstawowy model, a nawet model wstecz też będzie działał bardzo dobrze.
@spiderpl: wycena dokonana przez polaka biedaka xd