Aktywne Wpisy

Bunch +18
Genetyka! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zobaczcie jak niektórym nie dużo potrzeba aby z przeciętniaka stać się mega przystojnym facetem. Największa zmiana chyba na przykłądzie Cavilla jest widoczna tutaj.
Dokonano symulacji jak prezentowaliby się znani przystojni aktorzy gdyby natura "obdarzyła" ich innym układem włosów na głowie. To jest w sumie straszne jak fryzura z grzywką poprawia wygląd faceta.
#barber #fryzjer #ryzurymeskie #ciekawostki
Dokonano symulacji jak prezentowaliby się znani przystojni aktorzy gdyby natura "obdarzyła" ich innym układem włosów na głowie. To jest w sumie straszne jak fryzura z grzywką poprawia wygląd faceta.
#barber #fryzjer #ryzurymeskie #ciekawostki
źródło: Onie-Onie
Pobierz

Pod względem hardware też jest TOP. Mega wydajność, bardzo dobry ekran, rewelacyjne aparaty. Dzięki energooszczędnemu procesorowi jeszcze nie zdarzyło mi się rozładować telefonu w jeden dzień przy intensywnym korzystaniu. Na uznanie zasługuje też Face ID. Sam telefon mocno trzyma wartość i jest na niego duży popyt, co jest zaletą przy ewentualnej sprzedaży.
Miałem ostatnio Pixela 7 Pro i to jest przepaść pomimo czystego Androida. W dawnych czasach kupowałem flagowce Xiaomi i Samsunga, na szczęście przyszedł rozum do głowy i nie zamienię już iPhone na nic innego.
#iphone #telefony #smartfon #apple
źródło: IMG_0120
Pobierz@rawen co do sprzętu (i systemów) to wcześniej używałem dużo iPhonów, potem kupiłem Samsunga S20FE, teraz mam też dodatkowo iPhona, ale jeśli mam wybrać jeden telefon, to jest to ten Samsung. Mimo, że to taki trochę średniak (czy tam flagowiec z całą masą kompromisów), to jednak jest dla mnie jakoś wygodniejszy, a i Android jest dla mnie fajniejszym
@Korda: Da się.
Na iPhone da się czy nie? Bo screenshot który wstawiłeś dotyczy tylko YouTube, i tylko pomijanie treści oznaczonych jako spam/intro/autopromocja, itp. Reklam na YT chyba nie omija?
źródło: IMG_9916
Pobierza w przeglądarce ublock
coś w tym jest, najdroższy ajfon ma 50% możliwości androida za 2k, w dodatku to, co umie i tak zrobi wolniej przez animacje
na plus działające backupy i aktualizacje
źródło: IMG_0124
PobierzOgólnie kiedyś używałem tylko androida i ios nie był przeze mnie bramu pod uwagę. Miałem różne modele z androidem, od takich za 600 zł po takie za 2-3k, używane i nowe.
W końcu wpadł mi w ręce iphone x, no i tak mi się spodobał ze wymienem go na
Ale powiedz mi gdzie ta ogromną przewaga androida nad ios?
Mówisz że ios to tylko ułamek możliwości androida, no to ta przewaga powinna być naprawdę ogromna.
1. nie zmienisz launchera na dającego się używać, nawet Symbian naście lat temu był lepszy pod tym względem
2. jedyna przeglądarka to safari tylko pod różnymi nazwami
Jasne że są pewne ograniczenia no ale świadomy użytkownik kupując sprzęt z danym systemem ma ich świadomość.
Znów jak już wsiąkniesz w ekosystem to wszystko jest prostsze.
@Ashurbanipal: I co wy takiego tam instalujecie na tych Samsungach? Poważnie pytam, jako wieloletni użytkownik iOS trochę zacząłem się zastanawiać co takiego mnie w życiu omija.