Aktywne Wpisy
krzysztof48 +91
#paragonygrozy #napiwek #krakow Nie mój, ten kradziony ale tak się zastanawiałem w domu czemu dużo więcej zapłaciłem w tym lokalu. Miłego drogiego wypoczynku
źródło: temp_file570599887942943474
Pobierz
Sratatatatatata +409
Nie jestem fanem przesadnej regulacji wszystkiego, ale jedna rzecz powinna być ustawowo ogarnięta: hałas z pojazdów. Serio, jeśli auto albo motor brzmi jakby miał przekroczyć 3 prędkość kosmiczną, to coś tu jest k---a grubo nie tak.
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -

Trasa do Torunia, będąca absolutnym przeciwieństwem tej z Terespola z zeszłego tygodnia. Pogoda, atrakcje i widoczki po drodze znacznie lepsze. Zaliczona ulica Obi-Wana, do której co prawda wypadało pojechać 4 maja. Prócz tego płocka i toruńska starówka i ruiny zamku w Złotorii - szkoda, że takie zarośnięte. Wiatr przez większość czasu pomocny, dzięki czemu dojechałem na dworzec wcześniej i byl czas na dokręcanie do 250.
#rowerowyrownik #szosa #100km #200km
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_20230512_165315
PobierzTzn. mogę zacząć, ale po 3 km odpadnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)