Wpis z mikrobloga

rezygnują ze swoich zarobków a nie z twoich, więc z czym masz problem? xD

@Kryspin013: Z tym, że to głupie. Sam dobrze wiesz jak to działa, zarobisz mniej a to co dostaniesz nie zniweluje różnicy w zarobkach, wiec takie podejście jest głupie, lepiej więcej zarobić i samemu się zatroszczyć o bycie eko.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Z tym, że to głupie. Sam dobrze wiesz jak to działa, zarobisz mniej a to co dostaniesz nie zniweluje różnicy w zarobkach, wiec takie podejście jest głupie, lepiej więcej zarobić i samemu się zatroszczyć o bycie eko.

@kulass: Nie interesowałem się tym bo mnie za bardzo nie obchodzi ale skąd ten argument? Duże korpo może lepiej negocjować stawki z innymi firmami niż pojedyncza osoba prywatna. Stąd masz
  • Odpowiedz
  • 214
@alkoholik000: przecież to są pierdy dziennikarskie i programowanie społeczeństwa. Pod nazwą pokolenie Z może się kryć co najwyżej zakres dat z kiedy się ludzie urodzili.

To całe eko pierd0lenie to przyzwyczajanie nas że "inni już tak robią, może czas wyjść z szafy?" Że ograniczają na siłę jedzenie i ułatwienia do życia w cywilizowanym świecie na swoją szkodę? Do lekarza psychiatry.
  • Odpowiedz
@alkoholik000: ale wiele korpo tak myśli nieironicznie

U mnie e-commerce niby znaleźli jakieś badania gdzie 70% klientów jest w stanie zapłacić więcej jeżeli produkt zostanie zapakowany w opakowanie eko, biodegradowalne etc. Więc zamiast foliowek wprowadzili kartony które są droższe i zwiększyli cenę dostawy XD
  • Odpowiedz