mirko_anonim
#biedanonim
Pytanie do męskiej nieprzegrywowej części Mirko - jak poznajecie dużo młodsze dziewczyny? Sam mam trochę ponad 30 i chętnie umówiłbym się z taką 20-22, a nawet związał na stałe. Próbowałem na Tinderze, ale tam sukcesy miałem z 25+, młodszych w ogóle mniej się wyświetlało.
No i jeszcze żeby ta młoda dziewczyna nie miała tiktokowo-instagramowej papki w mózgu, to by było idealnie.
Jakie rady Mirki?
#zwiazki #tinder

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.

0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
costusmierdzi
@mirko_anonim: nie znajdziesz w tych czasach dwudziestolatki bez papki socialmediowej, to pokolenie wychowywało się na internecie. Lepiej poszukaj starszej ale zadbanej i młodo wyglądającej, młodą duchem
16
czescmampytanie
Próbowałem na Tinderze, ale tam sukcesy miałem z 25+, młodszych w ogóle mniej się wyświetlało.

@mirko_anonim: normalne dziewczyny 18-22 mają zwykle ustawiony limit około max 4 lat więcej niż one same więc jako 30 latek nie masz tam prawie szans na zwykłą i młodą dziewczynę. Niestety przespałeś swój prime.

Pic rel co mozesz zrobić:
8
P.....0
P.....0
ahaha to ci dali porady w stylu "to nie bedzie wygladac spoko" "a 25 latka ci nie pasuje?" a powiedzcie jeszcze po ch00ja ten gosc ma sie przejmowac czy to wygląda spoko albo na sile szukać starszych? zmniejsz wiek na tinderze dla bab i możesz też swój zmniejszyć o parę lat baby też to robią, w realu to jakieś imprezy ogólnodostępne, kluby albo bar czy plenerowe wydarzenia i nie słuchaj takiego pieprzenia
3
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
P.....0
P.....0
@mirko_anonim: nie sugeruj się tym co laski mówią na temat swoich upodobań, tylko obserwuj na co reagują, ja normalnie podchodzę w barze czy w plenerze i jest spoko a jeśli ktoś uzna mnie za creepa to co z tego? życie mi się zawali czy nie przeżyje tego chwilowego zakłopotania? i jeszcze raz przestań sugerować się tym co mówią baby bo to co mówią a rzeczywistość to dwa odrębne światy
2
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): >sam chwilę z 19 byłem, a mam 30+ xD Jednak mentalność takiej młodej babki to jeszcze gimnazjum
@czescmampytanie

@davidero69: co ci w niej przeszkadzało?

Podpinam się pod pytanie! Nie mogłeś jej sobie urobić? Zepsuta przez
1
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @mirko_anonim

@mirko_anonim: OPie Ty jesteś normalny? xD Nie rozdzielaj każdej odpowiedzi na osobne komentarze bo robisz niepotrzebny
1
olokynsims
@mirko_anonim: dla normalnych dziewczyn do 24rż które szukają partnera a nie ojca/opiekuna/sponsora chłopy 30+ to stare dziady, niestety.
1
Yakooo
@mirko_anonim: tinder raczej nie jest do poznawania dziewczyn na dłuższe relacje, no chyba, że chodzi o segz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
creepymordex
creepymordex
@mirko_anonim: 1. Morda 2. Wzrost 3. Bajera. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo z takimi młodymi to za bardzo par nie miałem, a co dopiero mówić o poznaniu się :D
0
De_Fault
De_Fault
młodszych w ogóle mniej się wyświetlało

@mirko_anonim: bez zaniżenia sobie wieku niewiele zdziałasz. Jak wyglądasz młodo to masz szanse, jak wyglądasz na swój wiek to przykro mi bardzo. No chyba że chad to wtedy i 40 nie będzie przeszkodą.
0
jxvbqw
@czescmampytanie: jako dwudziecha potwierdzam, zawsze mam bekę z tych 30-latków piszących, że chcą wyrywać młode dziewczyny XD wiem, że przykład z życia nie ma znaczenia, ale nie znam rówieśniczki z facetem nawet ponad 7 lat starszym, która jest z nim z miłości, a nie z pieniędzy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
0
davidero69
davidero69
@mirko_anonim: ustaw sobie niższy wiek i po problemie
0
czescmampytanie
@davidero69: 1. żeby zmienić wiek trzeba kasować konto i tworzyć od nowa. srednia opcja.
2. myślisz ze jak 30sto latek zaniży wiek do 24 lat to będzie to wyglądać spoko? xD nie wspominając już o tym ze to tak jakby szczupła laska przyszła na spotkanie gruba.
0
davidero69
davidero69
jako dwudziecha potwierdzam, zawsze mam bekę z tych 30-latków piszących, że chcą wyrywać młode dziewczyny XD

@jxvbqw: sam chwilę z 19 byłem, a mam 30+ xD Jednak mentalność takiej młodej babki to jeszcze gimnazjum
0
davidero69
davidero69
1. żeby zmienić wiek trzeba kasować konto i tworzyć od nowa. srednia opcja.

2. myślisz ze jak 30sto latek zaniży wiek do 24 lat to będzie to wyglądać spoko?

@czescmampytanie:
1. Niech założy drugie, w czym problem?
2. Jak nie wygląda mega staro, to odjęcie sobie kilku lat nie jest jakimś wielkim problemem. Dzisiaj większość ludzi nie wygląda na swój wiek w jedną lub drugą stronę, a jeżeli dla baby
0