Aktywne Wpisy
derek25 +473
Cena Laysow w Auchan (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
więcej przewyższeń to póki co zrobiłem tylko na Zwifcie
pozdrawiam szczury, Wielkiemu Chłopu wystarczy tylko 400w na 36-28 pod 15% żeby sobie jechać poniżej LT2 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#rowerowyrownik #szosa #rower #coffeeridewykop
Skrypt | Statystyki
@Poemat: pal licho, na zjazdach Wielki Chłop w ogóle nie musi nic robić i się turla na dół w top10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Poemat: dość odważnie nazywać 2k przewyższenia na 150km nie-płaskim xD
@Poemat Panie, na gory tylko tarczowki. Do tego polecam od razu wymienic klocki na te z zeberkami chlodzacymi.. Albo jak nadmiar kasy to ponoc grafenowe spisuja sie genialnie - tylko
@Im_from_alaska: Dla mnie Makówka czy Beskidzki Raj to porządne górki. Nawet lokalny góral z którym jeździłem był zdziwiony, że daje radę ;)
@krzyzakp: Kolejnym razem (jak jeszcze nie zmienię Ryśka) to biorę alusy - i wtedy jedynie dwie pary klocków ma zmianę w trakcie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@krzyzakp: widzę ktoś przeniósł jakieś alpy albo pireneje do małopolski jak tam macie teraz 8km podjazdu ze średnią grubo ponad 10%
@Im_from_alaska Nic nie przenosze, po prostu te pareset metrow to potem pikus.. Przykladowo https://dgtzuqphqg23d.cloudfront.net/avkh73YBYv1oGSZimha_HNA72-jLP0AR3gjpl94xKFE-1536x2048.jpg - takie tam niedaleko. W okolicy było jeszcze 25%, ale niestety nie sfociłem, o podjezdzaniu nie mowiac :D
Przepaliło wiec do śmieci
Ja by na normalnych zjazdach przekroczyć 70 musze walić po 200-300w :D a ten pucharki zbiera siłą grawitacji :D