Aktywne Wpisy

Guz mozgu (2 lub 3 stopień)
W zeszłym tygodniu bylem na konsultacji w #bydgoszcz u dr Furtaka ze szpitala wojskowego. Podobno topowy w kraju jeżeli chodzi o neurochirurgie. Bardzo dobre podejście, konkrety, tak jak lubię. Zasugerował zrobienie rezonansu czynnościowego (o czym żaden lekarz wcześniej nawet nie wspomniał). Dostałem informację, że najlepszy robią w Gliwicach. Człowiek wszystkim się zajął i termin badania mam na 1 października. Tego mi było trzeba żeby
W zeszłym tygodniu bylem na konsultacji w #bydgoszcz u dr Furtaka ze szpitala wojskowego. Podobno topowy w kraju jeżeli chodzi o neurochirurgie. Bardzo dobre podejście, konkrety, tak jak lubię. Zasugerował zrobienie rezonansu czynnościowego (o czym żaden lekarz wcześniej nawet nie wspomniał). Dostałem informację, że najlepszy robią w Gliwicach. Człowiek wszystkim się zajął i termin badania mam na 1 października. Tego mi było trzeba żeby

Kolanka +569
Wołam zainteresowanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
źródło: temp_file4976885093708954162
Pobierz

#cugowski #polskirock #budkasuflera
źródło: cugowski-emerytura-mem-memy-piosekarz-piaty-bieg-satyycznie-satyra-satyryk-artysta-bieda-sztuka
PobierzPanie @LipaStraszna: ja nie gram dla pieniędzy, ja gram dla ludzi. W dodatku od lat dokładam do biznesu, żebyście mogli mnie posłuchać
Nie żebym się p-----------ł bo jestem pewny, że Cugowski nie robiąc nic do końca życia może żyć lepiej niż 99,9% Polaków, ale wątpię czy kupił to auto, a na pewno nie za 700k xd
@Cernold: To jest oczywista oczywistość dla każdego kto ma mózg. I od razu odpowiem tym, którzy odpowiedzą "c--j mnie to niech zdychają pod płotem" -
@morsisko Płacisz składki to coś dostaniesz.
@BreathDeath: Tak będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Składki które teraz płacisz nie są odkładane na twoją emeryturę
@Tommy__: to jest takiś wyznacznik dobrego życia? Mało tego żyje mu się lepiej niż większości ludzi na ziemi
Po drugie: Cugowski jest wyjątkową gnidą która rozwaliła Budkę Suflera i w okropny sposób traktowała Romualda Lipko i jego rodzinę, więc tym bardziej nie ma zahamowań żeby robić z siebie ofiarę.
@RudyZibi Nie wiem co masz na myśli. :)