Aktywne Wpisy

faen0 +52
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

Z ręką na sercu (palce nie są skrzyżowane) polecam grę wszystkim pozytywnie zakręconym ludziom. I wbrew pozorom nie trzeba lubić kotów, czego jestem żywym przykładem, aby dobrze się bawić. Have fun!
Recenzja gry karcianej Eksplodujące Kotki (wersja dla 2 osób)
#gry #grybezpradu #gryplanszowe #grajzwykopem #nerdheim
źródło: kotkiglowna-xcf
Pobierz@Nerdheim:
Zapłacili ci ze tę recenzję?
Jeśli ktoś lubi planszówki to nie polubi tej gry. Ja ją polecam dla ludzi z dziećmi, lub takim którzy grają okazjonalnie przy piwie. Ale ogólenie ta gra jest losowa i nie ma w