Aktywne Wpisy

KrolWlosowzNosa +114
Piękna to była ceremonia przekazania, wielka radość i cudny weekend za kółkiem wspaniałego wozu.
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
źródło: 1000036947
Pobierz
piururo +75
Myślałem, że mnie to nie spotka, że takie rzeczy to głównie w mediach, ale jednak. Mam jedno mieszkanie, które obecnie wynajmuję (bo w przyszłości planuję tam zamieszkać) i obecni lokatorzy przestali po prostu płacić. Ojciec, matka i dziecko. Płacili przez rok, teraz rzucili oboje robotę i ch**. Przez jakiś czas gość jeszcze odpowiadał na SMSy, że on znajdzie jeszcze pracę, żeby nie przesadzać itp. i że zapłaci, a już prawie 3 miesiąc

https://twitter.com/i/spaces/1RDxladXwmVKL?fbclid=PAAaYDrtDwfw6VrbkUPP1ckI5qn_rGqFhpLyGk1GqxWBgVDihlG2ijMz6hjR0
Podcast z trenerem z The Monroe Institute UK Luigi Sciambarella.
Właściwa rozmowa zaczyna się na 6:00 minucie.
Omawiane tematy:
-jak Luigi został trenerem w TMI;
-Robert Monroe i początki instytutu;
-Gateway tapes;
-Focus levels;
-zalety zapisywania snów;
-przewodnictwo istot niefizycznych;
-rzeczywistość jest konstruktem;
-Left Brain and Right Brain;
-Non-physical entities and OBE;
-Hemi-Sync process i R. Monroe jako pionier binaural beats;
-CIA and Monroe Intitute & Disclassified CIA document;
-Aplikacja na smartphony "Expand" i Monroe Sound Science;
-Mission of The Monroe Institute;
-psychodeliki vs. sound technology;
-Gamma synchrony;
-Programy online;
-intencja w świadomym śnieniu;
-Expand App as an entry level;
-inżynieria dźwięku w Expand App;
-ćwiczenia w Expand App dla LD.
#monroeinstitute #hemisync #robertmonroe #binauralbeats #obe #oobe #swiadomysen #swiadomesny #swiadomesnienie #oneironautyka #medytacja
Któryś instruktor z TMI Polska mówił że zbierał długo i jak już tam był to robił 2,3 kursy pod rząd aby zaoszczędzić
To koszty dolotu do lotniska w Wirginii lub dojazdu do tej miejscowości z której odbierają + koszt samego kursu
Próbowałem serię TGE i doszedłem do ćwiczenia z F10 ale jakoś chyba mi nie wychodziło bo wciąż czułem ciało
Żeby zostać instruktorem trzeba zrobić stacjonarnie podstawowy kurs przejścia przez bramę + dodatkowy kurs (chyba Linia Życia albo jeszcze jakiś) i dopiero wtedy można rozpocząć
No właśnie, ciekawe jaki odsetek ludzi osiąga te głębokie stany relaksu i medytacji tak szybko jak instytut to reklamuje, że uczestnictwo w takim kursie oszczędza lat intensywnej medytacji. Te programy zrobiło wiele osób i wydaje mi się że jakby sam tylko dźwięk wywoływał tak łatwo odmienne stany świadomości to TMI cieszyło