Aktywne Wpisy

Dziś na potańcówkach każdy opowiadał że był na wakacjach w chinach w kenii w singapurze fajnie ja byłam k---a w kłodzku

agaaa_ +26
#slubodpierwszegowejrzenia dlaczego pani burmistrz nie odmienia nazwisk?
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
https://twitter.com/i/spaces/1RDxladXwmVKL?fbclid=PAAaYDrtDwfw6VrbkUPP1ckI5qn_rGqFhpLyGk1GqxWBgVDihlG2ijMz6hjR0
Podcast z trenerem z The Monroe Institute UK Luigi Sciambarella.
Właściwa rozmowa zaczyna się na 6:00 minucie.
Omawiane tematy:
-jak Luigi został trenerem w TMI;
-Robert Monroe i początki instytutu;
-Gateway tapes;
-Focus levels;
-zalety zapisywania snów;
-przewodnictwo istot niefizycznych;
-rzeczywistość jest konstruktem;
-Left Brain and Right Brain;
-Non-physical entities and OBE;
-Hemi-Sync process i R. Monroe jako pionier binaural beats;
-CIA and Monroe Intitute & Disclassified CIA document;
-Aplikacja na smartphony "Expand" i Monroe Sound Science;
-Mission of The Monroe Institute;
-psychodeliki vs. sound technology;
-Gamma synchrony;
-Programy online;
-intencja w świadomym śnieniu;
-Expand App as an entry level;
-inżynieria dźwięku w Expand App;
-ćwiczenia w Expand App dla LD.
#monroeinstitute #hemisync #robertmonroe #binauralbeats #obe #oobe #swiadomysen #swiadomesny #swiadomesnienie #oneironautyka #medytacja
Któryś instruktor z TMI Polska mówił że zbierał długo i jak już tam był to robił 2,3 kursy pod rząd aby zaoszczędzić
To koszty dolotu do lotniska w Wirginii lub dojazdu do tej miejscowości z której odbierają + koszt samego kursu
Próbowałem serię TGE i doszedłem do ćwiczenia z F10 ale jakoś chyba mi nie wychodziło bo wciąż czułem ciało
Żeby zostać instruktorem trzeba zrobić stacjonarnie podstawowy kurs przejścia przez bramę + dodatkowy kurs (chyba Linia Życia albo jeszcze jakiś) i dopiero wtedy można rozpocząć
No właśnie, ciekawe jaki odsetek ludzi osiąga te głębokie stany relaksu i medytacji tak szybko jak instytut to reklamuje, że uczestnictwo w takim kursie oszczędza lat intensywnej medytacji. Te programy zrobiło wiele osób i wydaje mi się że jakby sam tylko dźwięk wywoływał tak łatwo odmienne stany świadomości to TMI cieszyło