Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Czy zmiana nazwiska po ślubie jest ważna? Ⓘ
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –

wash-and-go +257
Wiki Gabor, tak ona ma 18 lat. #muzyka
źródło: temp_file8944781778672110786
Pobierz

źródło: temp_file.png2884654960014359655
PobierzJak to było? Zakończymy ten imposybilizm?
Ale tak daleko pewnie nie pamiętasz.
Pokaż wyliczenia gdzie ci tak wyszło. Jak nie to jesteś pisowcem i kłamcą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@aegispolis: Haha kolejny leming, który uwierzył w mit zielonej wyspy. Zostało to obalone już 13 lat temu, ale tak daleko pewnie nie pamiętasz.
Produkcja przemysłowa na minusie ponad pół roku, bezrobocie wzrosło z 9% do 13%, tak źle to nawet nie było w czasie covidu, ale leming coś będzie o zielonej wyspie
źródło: hWu2wga
PobierzChłopie nawet za tą minimalna czy średnia.pensje dziś i kupisz mniej niż w 2015 xD
Nie pracujesz jeszcze, prawda?
@tekserew: szkoda że przed wojną były alarmy że może rozkręcić się rekordowa inflacja
źródło: 5ptxmuu5gzw91
Pobierzźródło: 338571230_957152635412156_78785602949373000_n
Pobierz