Wpis z mikrobloga

@xqwzyts:

Nie, tam gdzie nie ma Orlenu benzyna powinna podrożeć mniej w ujęciu % i tak właśnie jest. Wzrosło wszędzie ale procentowo najbardziej obywatelom d-----ł pis. Jak tego nie rozumiesz to się nie dziwię ze jesteś pisowcem

Pokaż wyliczenia gdzie ci tak wyszło. Jak nie to jesteś pisowcem i kłamcą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
no popatrz, a ja był światowy kryzys finansowy, to wszyscy dookoła zaliczyli regresję, poza Polską rządzona przez PO.

@aegispolis: Haha kolejny leming, który uwierzył w mit zielonej wyspy. Zostało to obalone już 13 lat temu, ale tak daleko pewnie nie pamiętasz.

Produkcja przemysłowa na minusie ponad pół roku, bezrobocie wzrosło z 9% do 13%, tak źle to nawet nie było w czasie covidu, ale leming coś będzie o zielonej wyspie
  • Odpowiedz
No mi bliżej do PO niż do tych zasrancow bo za to co zrobili z TVP powinny pójść grube wyroki, ale mówienie że PO umie w kryzysy bo przy najniższej 4% w 2006 roku stopie procentowej nie dotknął nas kryzys hipoteczny to jest jak pytanie prof Miodka o mikroserwisy @BornToDie69 i inni
  • Odpowiedz
@Wychwalany: cała Warszawa jest tym zawalona, przystanki, billboardy. Zastanawiam się kto to finansuje? Kiedyś pytałem o jeden billboard na obrzeżach stolicy, kilka lat temu to było ponad 6k netto za miesiąc...
  • Odpowiedz
za każdej partii byłyby podwyzki. Nikt nie bylby w stanie przewidziec covida czy wojny.

@tekserew: szkoda że przed wojną były alarmy że może rozkręcić się rekordowa inflacja
  • Odpowiedz
@Wychwalany: Czyli już robimy urwę z prawa wyborczego i kampania wystartowała pełną gębą. Żadnych zasad. Żadna strona nie ma zasad. Naród bez zasad.
  • Odpowiedz