Wpis z mikrobloga

@LazyInitializationException: Nie łżę tylko jeżdżę po Europie i nigdy nie było tak, żebym płacił w Austrii, Czechach Włoszech czy Niemczech za paliwo tyle samo co w Polsce, a ostatnimi czasy się to często zdarza, a kurs euro do złotówki też sam z siebie nie skoczył. Jesteś apologetą ruchania nas na kasę i tyle. Nie wiem po co tu w ogóle cokolwiek piszę, na tym portalu po aktualizacji zostały praktycznie same
  • Odpowiedz
@dqdq1:

włącz tv pewnie trafisz na reklamę orlenu z mordą lecha kaczyńskiego

Nie oglądam telewizji i nie interesuje mnie oglądanie gęby karakana. Interesują mnie wyliczenia i jak to jest ujęte w sprawozdaniu finansowym spółki. No i też ciekawy jestem jak zostało obliczone te 1-2% zwiększonej inflacji.
  • Odpowiedz
Nie przypominam sobie żeby PO rządziło w czasach największej wojny w europie od II Wojny Światowej.

@LazyInitializationException: Powiedziałem, że PO rządziło podczas kryzysu w Europie. To co jest teraz to nie jest jedyny kryzys jaki mieliśmy. Ten jest największy, jednak nie jedyny i PO już potwierdziło, że potrafiło dobrze funkcjonować podczas kryzysu.

Ale masz rację, poradziliby sobie i nie byłoby inflacji. Np. taka Estonia miałąby 20% a my mielibyśmy zgodnie
  • Odpowiedz
@Bumelante: ile to jest dużo lepiej?

Dla mnie lepiej to zawsze lepiej. Kilka stówek misięcznie więcej w portfelu jest warte odsuniecia pis od władzy.
  • Odpowiedz
@Wiesmin:

Powiedziałem, że PO rządziło podczas kryzysu w Europie. To co jest teraz to nie jest jedyny kryzys jaki mieliśmy. Ten jest największy, jednak nie jedyny i PO już potwierdziło, że potrafiło dobrze funkcjonować podczas kryzysu.

Wiadomo, PO by dobrze funkcjonowało mimo to, że reszta Europy źle funkcjonuje. Widzę, że bardzo wierzysz w zdolności tej
  • Odpowiedz
Wiadomo, PO by dobrze funkcjonowało mimo to, że reszta Europy źle funkcjonuje. Widzę, że bardzo wierzysz w zdolności tej partii.

@LazyInitializationException: Na pewno lepiej funkcjonowało od PiSu, co jest wysoko postawioną poprzeczką.

Nie wyczułeś ironii xD

Nie sądziłem, że znasz tak
  • Odpowiedz
Co z tego, że nie ma żadnego kraju w Europie w którym by nie wzrosła inflacja, ale dzięki PO Polska byłaby wyjątkowa i jako jedyny kraj w Europie by sobie poradziła z inflacją :D

@LazyInitializationException: Za poprzedniego kryzysu nie było kraju, który by miał wzrost PKB. A nie jednak był - Polska właśnie. Jednak była wyjątkowa na tle innych.
  • Odpowiedz
Nie przypominam sobie żeby PO rządziło w czasach największej wojny w europie od II Wojny Światowej.

@LazyInitializationException: I rozumiem, że z powodu tej wojny w styczniu 2022 roku mieliśmy 9,4%? Popatrz, PiS już miesiąc przed wybuchem wojny wiedział, żeby inflacja rosła
  • Odpowiedz