Aktywne Wpisy

iselilja +4
#f1 czekam, aż ktoś wrzuci wyliczenia ile pkt Max musi odrabiać co wyścig, bo chyba jeszcze nie wszystko stracone? Jedziemy dalej!

auto_reply +4
Lepiej przyjąć ofertę pracy jako sprzątaczka czy szukać czegoś innego? Nie mam doświadczenia, a hajs powoli się kończy
źródło: 1000016475
Pobierz

źródło: temp_file.png2884654960014359655
Pobierzźródło: WhatsApp Image 2023-04-11 at 15.15.10
PobierzNie oglądam telewizji i nie interesuje mnie oglądanie gęby karakana. Interesują mnie wyliczenia i jak to jest ujęte w sprawozdaniu finansowym spółki. No i też ciekawy jestem jak zostało obliczone te 1-2% zwiększonej inflacji.
o wpływie orlenu na inflację możesz pytać specjalistów z mBanku
https://tvn24.pl/biznes/pieniadze/orlen-inflacja-grudzien-2022-ile-wynioslaby-inflacja-gdyby-orlen-nie-stabilizowal-cen-ekonomisci-mbanku-komentuja-6596634
@LazyInitializationException: Powiedziałem, że PO rządziło podczas kryzysu w Europie. To co jest teraz to nie jest jedyny kryzys jaki mieliśmy. Ten jest największy, jednak nie jedyny i PO już potwierdziło, że potrafiło dobrze funkcjonować podczas kryzysu.
Austra €1.58
źródło: Screenshot 2023-04-11 at 15.17.43
PobierzDla mnie lepiej to zawsze lepiej. Kilka stówek misięcznie więcej w portfelu jest warte odsuniecia pis od władzy.
Wiadomo, PO by dobrze funkcjonowało mimo to, że reszta Europy źle funkcjonuje. Widzę, że bardzo wierzysz w zdolności tej
@LazyInitializationException: Na pewno lepiej funkcjonowało od PiSu, co jest wysoko postawioną poprzeczką.
Nie sądziłem, że znasz tak
@LazyInitializationException: Za poprzedniego kryzysu nie było kraju, który by miał wzrost PKB. A nie jednak był - Polska właśnie. Jednak była wyjątkowa na tle innych.
@Darth_Gohan: @elemenTH Oooo a już myślałem że sąsiad się tak w-----ł a to jakaś większa akcja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LazyInitializationException: I rozumiem, że z powodu tej wojny w styczniu 2022 roku mieliśmy 9,4%? Popatrz, PiS już miesiąc przed wybuchem wojny wiedział, żeby inflacja rosła
źródło: b613127831fa6fdd1d5340dc3cb4
Pobierz@Wiesmin: ALe po co mi to mówisz skoro ja nigdy nie stwierdziłem, że funkcjonowało gorzej xD?