Aktywne Wpisy
uefaman +36
Mój stary (wykształcenie podstawowe, nigdy żadnej książki nie przeczytał, praca to robol) na serio wierzy że ufo to kosmici i istnieją. Dawniej oglądał programy typu Nie do wiary, Strefa Tajemnic itp. xD i do tej pory wierzy że ufoludki istnieją tylko rządy państw nie chcą tego upublicznić xD
#astronomia #polskiedomy
#astronomia #polskiedomy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dziś jest chyba taki mój dzień wyznań. Chciałbym się z Wami podzielić jeszcze jednym wyrzutem z przeszłości. Żałuję, że jako młody chłopak byłem tak bardzo bierny w poznawaniu dziewczyn. Brakowało mi pewności siebie i odwagi, by do którejś zagadać, ale nie w taki sposób jak do koleżanki. Innymi słowy brakowało mi odwagi by spróbować poderwać którąś. Bałem się też negatywnej reakcji i odrzucenia. Żałuję tego. Na studiach zresztą nie było lepiej. Człowiek myślał, że przyjdzie na to czas, że są ważniejsze obowiązki. A tu skończyły się studia, zaczęła praca i wcale na to czasu nie było, a i mentalność się zmieniła i już też ochota spadła. Szkoda, że brak jest wspomnień, ale i też doświadczeń, które ma tak wielu ludzi. Taka młodzieńcza miłość już mnie nigdy nie czeka bo jestem po prostu na to za stary. :(
@pilot1123: huop ma być produktywny a nie filozofować jak jakiś przegryw. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli nie miałeś żadnych oznak zainteresowania, żadna do ciebie nie zagadała, nie chciały cię poznawać i szukać kontaktu z tobą to zagadanie NIC by nie zmieniło
Jedyne co by się zmieniło to że zamiast załować ze nie zagadałeś byś żałował że zagadałeś a kortyzol robiłby brrrrr
@pilot1123: wracając jeszcze do tego komentarza, zawsze jak z kimś rozmawiam na ten sam temat i mamy różne zdania to zadaję sobie pytanie jaki ktoś ma interes w polemizowaniu i tutaj wydaje mi się, że będziesz tylko próbował temperować OPa żeby dalej pozostawał w tym swoim życiowym dołku żebyś miał się do kogo porównać i na kim żywić swoje
@Pandillero: imho op ma problemy właśnie z tym, że sam nie zbliżył się do ludzi, a nie że ktoś mu wszedł na głowę i wykorzystał go.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Fajną laskę poznałem dopiero koło 30tki. Zajmij się czymś i tyle.
Ale faktem jest, ze cały wpis opa to cope.
@Kopytnik_1 Z tego co napisałeś łatwo wywnioskować ze nie jesteś jakos specjalnie atrakcyjny. Wtedy aby coś zdziałać to trzeba cierpliwości i dynaminy. A tej tez nie masz. Czyli jest duża szansa, ze byłbyś po prostu friendzonowany i bys z rok latał za jakaś koleżanka łudząc się, ze jej się odmieni
No chyba że taki osobnik uwierzy, że kobiety traktują facetów równo, to można wtedy przymknąć oko i żyć w świecie fantazji. Ale powrót do rzeczywistości będzie brutalny