Aktywne Wpisy
Beeercik +67
moze nie zdajecie sobie sprawy z tego ale mam pytanie
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak czytasz mordo
- lektor, slysze swoj glos w glowie jak czytam 65.6% (40)
- nie mam lektora 34.4% (21)
Dziś jest chyba taki mój dzień wyznań. Chciałbym się z Wami podzielić jeszcze jednym wyrzutem z przeszłości. Żałuję, że jako młody chłopak byłem tak bardzo bierny w poznawaniu dziewczyn. Brakowało mi pewności siebie i odwagi, by do którejś zagadać, ale nie w taki sposób jak do koleżanki. Innymi słowy brakowało mi odwagi by spróbować poderwać którąś. Bałem się też negatywnej reakcji i odrzucenia. Żałuję tego. Na studiach zresztą nie było lepiej. Człowiek myślał, że przyjdzie na to czas, że są ważniejsze obowiązki. A tu skończyły się studia, zaczęła praca i wcale na to czasu nie było, a i mentalność się zmieniła i już też ochota spadła. Szkoda, że brak jest wspomnień, ale i też doświadczeń, które ma tak wielu ludzi. Taka młodzieńcza miłość już mnie nigdy nie czeka bo jestem po prostu na to za stary. :(
Jeśli celowo
@Kopytnik_1: no to na przywitanie daj jej buziaka w policzek. Jak nie wyjdzie to masz jeszcze 685 kobiet na tinderze :)
@itsoverforme32445: Cope blackpillowców. Nigdy mnie żadna nie zagadywała (chyba, że żeby mi dokuczyć) i sam zawsze musiałem inicjować kontakty. I wychodziłem na tym na dobre.