Wpis z mikrobloga

#przegryw #p0lka #zwiazki #rozowepaski #tinder #samotnosc #blackpill

Dziś jest chyba taki mój dzień wyznań. Chciałbym się z Wami podzielić jeszcze jednym wyrzutem z przeszłości. Żałuję, że jako młody chłopak byłem tak bardzo bierny w poznawaniu dziewczyn. Brakowało mi pewności siebie i odwagi, by do którejś zagadać, ale nie w taki sposób jak do koleżanki. Innymi słowy brakowało mi odwagi by spróbować poderwać którąś. Bałem się też negatywnej reakcji i odrzucenia. Żałuję tego. Na studiach zresztą nie było lepiej. Człowiek myślał, że przyjdzie na to czas, że są ważniejsze obowiązki. A tu skończyły się studia, zaczęła praca i wcale na to czasu nie było, a i mentalność się zmieniła i już też ochota spadła. Szkoda, że brak jest wspomnień, ale i też doświadczeń, które ma tak wielu ludzi. Taka młodzieńcza miłość już mnie nigdy nie czeka bo jestem po prostu na to za stary. :(
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@RudyZibi: Dziewczyny się mną interesowały. Ile to już razy słyszałem jaki to jestem przystojny, jaki mam piękny uśmiech, pociągającą twarz, wysoki wzrost. Ile to razy same dziewczyny prosiły mnie do tańca. Tylko co z tego jeśli jakaś dziewczyna widziała we mnie nawet tego mitycznego chada, to po zapoznaniu okazywało się że jestem z charakteru zwykłą pipką, dupkiem. Jakiś czas temu całkiem fajna dziewczyna na pożegnanie sama dała mi pocałunek i
  • Odpowiedz
  • 1
@Kopytnik_1: w szkole dziewczyny też się mną interesowały (byłem najwyższym chłopakiem w całej szkole), wysyłały sygnały, ale co z tego jak ja wstydziłem się poderwać którąś.
  • Odpowiedz
@itsoverforme32445: o tym właśnie mówię. Ze zawsze mnie śmieszyło jak tego typu normik był zdziwiony gdy usłyszał, ze ktoś np całował się z dziewczyna na drugim czy trzecim spotkaniu, bo dla niego to było coś niemożliwego wrecz, ze jakim cudem tak szybko xD
  • Odpowiedz
  • 0
@RudyZibi: Hmm... Nie wiem na jakiej podstawie tak uważasz, ale ok. Naprawdę nie zależy mi na tym żeby kogoś do tego przekonywać, zwłaszcza anonimowe osoby w internecie. Odniosłeś się do tego co Ci napisałem, więc pomyślałem, że warto przedstawić jak to wygląda. Ale skoro nie wierzysz w to co piszę to ciężko tu dalej coś dyskutować.
  • Odpowiedz
  • 2
@RudyZibi: powiem Ci stary, że właśnie jednym z moich sukcesów jakie odniosłem w życiu, jest ignorowanie takich chamskich komentarzy jak ten Twój. Anonimowych gości z internetu, którzy chcą komuś dosrać. Myślałem, że faktycznie coś tam chcesz doradzić, albo wypowiedzieć się w jakiś konstruktywny sposób, dlatego bardziej szczegółowo opisałem moją sytuację, a Ty po prostu chcesz mi dogryźć i obrazić. Dyskusja z Tobą nie ma żadnego sensu, także bye.

Jeśli celowo
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: Ale do czego cię tu motywować? Sporo ludzi już wyjaśniło twój brak powodzenia a ty dalej brniesz w jakaś mitomanie, ze w sumie to jesteś przystojny, dominujący, dynamiczny i w ogóle ale dalej nie potrafisz zamoczyć xD no proszę cię
  • Odpowiedz
  • 0
@RudyZibi: W tym rzecz, że napisałem post o tym, że to ja nie wykazywałem inicjatywy. Ale że niestety czytanie ze zrozumieniem nie jest mocną stroną u wielu osób, to ktoś dorobił teorię, że dziewczyny nie interesowały się mną. Tyle, że ja nic takiego nie pisałem. Oczywiście, że się interesowały i dalej się interesują. Nie widzę sensu żeby Ci to udowadniać. Odnoszę też wrażenie, że chyba Cię coś zabolało, że jak
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: gdyby faktycznie wykazywałaby tobą zainteresowanie to kończyłyby z tobą w łóżku. Po prostu spójrz prawdzie w oczy a nie zakrywaj się jakaś rzekoma niepewnością xD w szczególności, ze w innym poście pisałeś jakim to nie byłeś liderem w czasach szkolnych.
  • Odpowiedz
  • 2
@RudyZibi: Bo byłem i jestem liderem. Po prostu nie potrafisz pojąć jednej rzeczy, że bycie przegrywem ma różne odcienia i dotyczy różnych aspektów życia. Ktoś może być w pracy wygrywem, a w życiu towarzyskim przegrywem. Ja na przykład nie rozumiem jak można być przegrywem, mając bardzo dużo pieniędzy, a wiele osób tutaj udowodniło mi, że można. Ja na przykład mając przywódczy charakter, nie mam śmiałości, by zaciągnąć kobietę do łóżka,
  • Odpowiedz
  • 3
@itsoverforme32445 Było już PUA teraz jest charyzma-dynamina, a za dwa lata będzie gadka, że jak brzydki facet będzie chodzić z pięknym bławatkiem przez miasto to będzie miał super powodzenie u kobiet, ale to musi być wyjątkowy bławatek.
  • Odpowiedz
  • 0
@tomek001Hej: Jakby z tych 685 choćby 50 chciało się spotkać, to byłby sukces. Nie mam ochoty bawić się w Tindera, teraz robi się ciepło, zamierzam trochę poimprezować i w realu poznawać ludzi.
  • Odpowiedz
Jeśli nie miałeś żadnych oznak zainteresowania, żadna do ciebie nie zagadała, nie chciały cię poznawać i szukać kontaktu z tobą to zagadanie NIC by nie zmieniło

Jedyne co by się zmieniło to że zamiast załować ze nie zagadałeś byś żałował że zagadałeś a kortyzol robiłby brrrrr

@itsoverforme32445: Cope blackpillowców. Nigdy mnie żadna nie zagadywała (chyba, że żeby mi dokuczyć) i sam zawsze musiałem inicjować kontakty. I wychodziłem na tym na dobre.

Taka
  • Odpowiedz