Aktywne Wpisy

jason_bourne +11
Czy #bieganie codziennie po 3km bardzo dużo pomoże przy zrzucaniu wagi czy za krótki dystans?
#kiciochpyta
#kiciochpyta
miku555 +67
Każdy kto twierdzi, że WORDy się na niego uwzięły/że celowo oblewają kierowców aby zarobić, nigdy tak naprawdę nie powinien znaleźć się za kółkiem na publicznej drodze.
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody

legalna aborcja do -1 dnia ciąży! na czym ona polega?
na tym, by się nie łajdaczyć i nie dawać doopy. naprawdę, julki, to takie proste!
rewolucja seksualna i źle pojęta emancypacja kobiet zrobiła wam kuku w głowach. nie łajdaczcie się - nie będzie trzeba zabijać nienarodzonych dzieci.
a jak już jednak do tego oddania się chadowi dojdzie - to bierzcie konsekwencję na klatę.
pozdrawiam cieplutko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #konfederacja #bekazpisu #bekazpodludzi #heheszki
#zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #p0lka #przegryw #rozowepaski #aborcja
@JustTheDude: no właśnie nie. na protest w obronie kompromisu sam bym poszedł, bo kompromis jest rigczowy. ale te zastępy julek na polskich ulicach to totalne lewaczki, popierające taką antycywilizację, jak aborcja na życzenie.
@ToiletCleaner0: co tam piszczysz, lewaku?
@lafik: to jest jasne dla każdego polskiego patrioty.
Uwaga, niewygodna prawda: Większość kobiet nie jest lewaczkami. Większość kobiet jak i większość mężczyzn to centrum lawirujące raz w lewo, raz w prawo jak im wygodnie.
@mocznikkk: dokładnie
Komentarz usunięty przez moderatora
sprawdziłem date
Bądź sobie prolife, u siebie a od reszty się odstosunkuj. Ich byt ich sprawa co będą robić. A nie jakiś przegryw będzie wylewał swoje żale.
-gumą
-tabletką
-spiralą
-stosunkiem przerywanym.
-w razie „w” jest tabletka 72h
Czymkolwiek, czym tylko idzie. W zasadzie, żeby doszło do przypadkowego zapłodnienia, w dzisiejszych czasach, to trzeba przynajmniej jednej #!$%@? umysłowej, podczas stosunku. Argument, źe każda antykoncepcja może zawieść, do mnie, nie trafia i jest z dupy. Prędzej spodziewam się kolejnego niepokalanego poczęcia, niż ciąży po prawidłowo zastosowanej antykoncepcji. Jednej strony przynajmniej, jeśli byłaby to osoba
@WojciechM-ce: ale wiesz, że to nie jest problemem? Tylko w pewnym momencie dostajesz wyrok dożywocia: down. I co wtedy?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bad_Wolf: ale ja nie jestem wolnościowcem