Aktywne Wpisy

ewolucja_myszowatych +348
Jeśli masz serdecznie dosyć kołchozu - przypomnij sobie o co walczysz przez te 8 godzin:
#dziendobry #pracbaza
#dziendobry #pracbaza

źródło: 999
Pobierz
butterberry +48
Zostały ostatnie 5 dni w pracy. Szefowa nadal od 1,5 miesiąca nie odzywa się do mnie i traktuje jak powietrze. 45 lat, a zachowanie dzbana. Karanie ciszą - współczuję jej byłemu partnerowi, który po pół roku po rozstaniu nadal to przeżywa na Facebooku i wrzuca teksty w stylu "zasługujesz na szacunek i bycie kochanym", "nie znajdziesz nikogo bardziej godnego kochania niż ty sam", "często pokazanie, że ma się serce, jest ważniejsze od
W tym samym czasie wykopki spekulują o symulacji choroby, ucieczce z kraju ale Pan Ziobro pseudonim SZEF., pomimo swojego stanu (walki z nowotworem), wychodzi rozmawiać z dziennikarzami.
To są właśnie te detale.
#neuropa #bekazlewactwa #sejm #prawo
źródło: GJoRjRnXEAAft2q (1)
Pobierz@PatrycjaKaszana: ten detal to Ziobro oraz "Prawo" i "Sprawiedliwość"
- Matecki idź stać
- my wiemy od kogo wy są
- szmatecki
- wiem że to
Komentarz usunięty przez moderatora
Kompromitacja fajnopolaka dopełniona
tak od 1,50 https://www.youtube.com/watch?v=OjZDlwwdXEk&ab_channel=OkiemWiejskiego
Poza tym Twój komentarz to dosłownie cytowanie tego tucznika fajnopolaka z YT, którego linkujesz. Rozmawiam z botem czy jak?
Właśnie dlatego codziennie rano wstaje patrzę w lustro i jestem wdzięczny za to, że nie jestem fajnopolakiem xD
@Tylko_Seweryn: nie używaj określenia "fajnopisowiec", bo nie ma nic fajnego w byciu pisowcem - żyjesz w oblężonej twierdzy, najlepsze lata RP są już za tobą, przyszłość maluje się w ciemnych barwach, UE cię niewoli, Państwo Polskie upada, sam jesteś niewykształcony, prawdopodobnie już stary, jesteś prześladowanym katolikiem. Naprawdę nie widzę w tym nic fajnego.