Aktywne Wpisy

Rad-X +211
Ależ to będzie piękne jak im władują obwodnicę pomiędzy osiedle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://gazetawroclawska.pl/wycinka-setek-drzew-na-granicy-wroclawia-widac-juz-korytarz-wschodniej-obwodnicy/ar/c1p2-27361961
#wroclaw
https://gazetawroclawska.pl/wycinka-setek-drzew-na-granicy-wroclawia-widac-juz-korytarz-wschodniej-obwodnicy/ar/c1p2-27361961
#wroclaw

źródło: il20250313_899440895_xlarge
Pobierz
mickpl +353
Ale mi wstyd za was, ciule z TVN-u, że szczujecie na Glapę, że nie obniża stóp, serio XD
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn

źródło: tvn
Pobierz
Polecenie terapii osobie która ma problemy ze sobą przez Brzydki ryj to XD Preciez niby jak taka terapia ma pomóc?
źródło: temp_file2110064179307237464
PobierzInnej drogi nie ma dla brzydkiego ryja. Sorry
Tylko w ten sposób staniesz się pewny siebie co zapewni Ci dostęp do ruchania
@power-weak: A kto powiedział, że to ma pomóc przegrywom? To ma pomóc normikom, żeby nie musieli przegrywów oglądać ani słuchać.
źródło: download
PobierzKasa = będziesz robić za bankomat
@mr_ponglish: XDDD, JUST BE COFIDENT BRO. Wy serio myślicie, że jakakolwiek laska będzie miała ochotę na kutasa jakiegoś brzydala, bo jest on pewny siebie? xD. Jaki w ogóle niby jest proces myślowy u kobiet według was wtedy? "No, może jest brzydki, niski i mnie obrzydza, ale pewny siebie do
@power-weak: Masz zaakceptować swoją sytuację. To do pewnego stopnia można wypracować.
Nie wiem dlaczego po napisaniu jakiegoś farmazonu ludzie piszą "sorry" albo coś w tym stylu. Myślisz, że to jest jakaś ciężka, nieoczywista prawda? Albo, że ktoś o tym wcześniej nie
Tak myślałem( ͡° ͜ʖ ͡°)