Aktywne Wpisy
blackghost +643
Heh moja znajoma wróciła właśnie do pracy po urlopie macierzyńskim.
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia

HoroLive +10
Podejrzewam że chłop już gryzie ziemię od 4 dni.
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie

![Mechanizm, który kurczy się podczas pociągania [EN]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b6d88b8c5dc555d1f491e43eb4adfdfd002faf2ce913a6f8cbc51ca6f819fd9e,q80.jpg)

Ostatnio jeżdżąc autem po Europie i wracając do Polski nasunęły mi się pewne wnioski:
- autostrady w Polsce w praktyce są drogami bez limitów prędkości, nie jeżdżę jakoś bardzo często, ale nigdy nie widziałem na nich drogówki, aut z wideorejestratorami, fotoradarów czy odcinkowych pomiarów prędkości (na całej A1 nic takiego nie ma)
- Polacy jeżdżą gorzej od Włochów a wydawało mi się to trudne do przeskoczenia
- w Austrii i Czechach praktycznie nikt nie pogania cię długimi światłami gdy wyprzedzasz (chyba że trafisz na Polaka)
- praktycznie tylko w Polsce ludzie wyprzedzają na wszelkich możliwych zakazach (podwójna ciągła pod górę i zakaz wyprzedzania)
- największym zagrożeniem na drogach szybkiego ruchu są duże różnice prędkości między pojazdami, w Austrii wszyscy jeżdżą praktycznie równo (ciężarówki i osobówki) i taka jazda jest znacznie płynniejszą i bezpieczniejsza przy dużym ruchu
Aha xD Czyli idąc twoim tokiem rozumowania ebać limity i kto chce to niech sie do nich stosuje, bo jest pipką a kto uważa jak ja, że limity są do bani to niech z--------a razem ze mną
KiErOfcy sOm róŻni i dla ciebie to jest argument przeciw ostalonym
@Tymajster: Ten film to bait, żeby triggerować wykopków. On nie jest autorem i to dawno temu było wyjaśnione ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ty umiesz czytać co piszesz czy masz jakieś orzeczenie o jakiś ułomnościach?
@cwlmod: Fakt, że po tym (wg Ciebie Twoim) nagraniu piszesz coś takiego to nawet nie żenada. To jest jakiś kryminał i debilizm.
https://www.youtube.com/watch?v=pJf35-5JzVo
Ja robie 40k km rocznie i nie jżdże jak pan
Wybierz jedno miernoto
Twój nick idealnie ciebie opisuje
@cwlmod: o ironio xd
@xydeN-: Wow xD Czy ty w ogóle przeczytałeś co napisałeś? Nie dość że mój tok rozumowania jasno napisałem, a ty sobie domówiłeś że ja komuś nakazuję jeździć szybciej. Ja określam miernotami osoby, które nie
Uwaga podaje sekretny sposób.
Wyprzedzam blisko limitu prędkości (115-120 na S i 135-140 na A) i nie ładuje się bez patrzenia na lewy pas przed inne
Szkoda w ogóle z tobą gadać, już wcześniej pokazałeś jakim jesteś ćwierćinteligentem i nawet nie rozumiesz tego co piszesz i twierdzisz jak Korwin, że to inni nie rozumieją tego co piszesz
Mam nadzieje, że twoja laska juz z tobą nie jest, bo szkoda jej zdrowia na jeżdżenie z takim kretynem drogowym
Tyle ode mnie i naucz się jeździć ciemny ignorancie