Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +325
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Częściowo prawda z tym numerem, ale tylko częściowo. Numery te się stale zmieniają, w zależności jak dana firma dogadała sie z Media Expert na sprzedaż danego produktu. Nie ma to żadnego znaczenia odnośnie opłacalności danej rzeczy.
0 - sprzedawca nie bedzie chcial tego sprzedac. Im drozszy sprzet tym bardziej bedzie sie zapierał rękami i nogami.
1 - Większość sprzętow. Jedyne czego sie nie dowiecie z cenówek, to tego jaka tam się kryje
ps- dlatego szukajcie tych cen z cyfrą zero
https://www.youtube.com/watch?v=IEhHEOIYgMY
Panowie ja byłem na tej rozmowie jakieś 5 lat temu, możliwe że coś źle zrozumiałem albo źle mi wytłumaczyli ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Oficjalnie nie. Sieć chce żeby sprzedawać wszystko, zresztą są plany obrotowe sklepu.
Jednak jeśli sprzedawca ma słabe wykonanie procentowe parametrów (mało gwarancji, słabo z akcesoriami itp) to będzie się zapierał nogami i rękami.
Powie, że to ostatnia sztuka, będzie do towaru zniechęcał, nawet zrobi rezerwacje na produkt i pokaze Ci, ze ktos to zaklepał już. Metod jest wiele :)
0 nie ma wartosci. Chyba, że uda się nawinać akcesoria lub