Aktywne Wpisy

Marcinnx +37
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
gaz_wieprzowy +61

źródło: 08b4fde70d8c2c7bb83236ec698f0c6d
Pobierzźródło: Screenshot_153
PobierzCzęściowo prawda z tym numerem, ale tylko częściowo. Numery te się stale zmieniają, w zależności jak dana firma dogadała sie z Media Expert na sprzedaż danego produktu. Nie ma to żadnego znaczenia odnośnie opłacalności danej rzeczy.
0 - sprzedawca nie bedzie chcial tego sprzedac. Im drozszy sprzet tym bardziej bedzie sie zapierał rękami i nogami.
1 - Większość sprzętow. Jedyne czego sie nie dowiecie z cenówek, to tego jaka tam się kryje
ps- dlatego szukajcie tych cen z cyfrą zero
https://www.youtube.com/watch?v=IEhHEOIYgMY
Panowie ja byłem na tej rozmowie jakieś 5 lat temu, możliwe że coś źle zrozumiałem albo źle mi wytłumaczyli ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: 2tjr6x
PobierzOficjalnie nie. Sieć chce żeby sprzedawać wszystko, zresztą są plany obrotowe sklepu.
Jednak jeśli sprzedawca ma słabe wykonanie procentowe parametrów (mało gwarancji, słabo z akcesoriami itp) to będzie się zapierał nogami i rękami.
Powie, że to ostatnia sztuka, będzie do towaru zniechęcał, nawet zrobi rezerwacje na produkt i pokaze Ci, ze ktos to zaklepał już. Metod jest wiele :)
0 nie ma wartosci. Chyba, że uda się nawinać akcesoria lub