Aktywne Wpisy

jatutylkopacze +176
Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
źródło: 2025-10-18 15.51.02
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

Są jeszcze osoby starsze, rodzice z wózkami (windy zazwyczaj nie działają albo za zaszczane lub zasrane), lub dowolne osoby które z jakiegoś powodu mają problem z chodzeniem po schodach. Nie wierzę, że muszę to tłumaczyć
źródło: IMG_20230226_131539
PobierzKladki i przejscia podziemne sa upierdliwe, solo mozna jeszcze czmychnac, ale z zakupami, dzieckiem, rowerem to juz jest problem, a wszystko to aby swieta przepustowosc ruchu nie ucierpiala ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo masz pewnie 30 lat, nie masz dzieci i jesteś zdrowy.
Najśmieszniejsze że łażenia po kładkach nawołują kierowcy którzy jak by mogli to by wjechali do sklepu bo spacer 20 metrów po parkingu to za daleko xD
@Wincyyyyj: Ja akurat mieszkałem ponad 20 lat na tym osiedlu (to warszawskie Stegny na tym zdjęciu) i te kładki są turbo beznadziejne. Pomieszkałbyś przy takiej, drałował nią po kilka razy dziennie to też byś miał ich dość zwłaszcza gdy idziesz z ciężkimi zakupami. Już nie wspominając o rodzicach z dziećmi,
@To_ja_moze_pozamiatam: trzeba podnieść cenę paliwa, bo ludzi jeszcze stać żeby żyć wygodnie, a nie tracić czas na dojazdy komunikacją
@77023: