@typ53B: No ja nie twierdzę, że ZAWSZE się opłaca zbiorkom. Jeśli mieszkasz poza Wawą to raczej wiadomo. Bardziej mi chodzi o ludzi co jadą np. przez Grota i stoją tam w gigantycznym korku który sami tworzą podczas gdy zbiorkom jedzie buspasem. Albo wyjazd z mniejszych dzielnic gdzie tramwaj spokojnie wygrywa. Z nowej pętli na Winnicy tramwaj 2 masz chyba co
@typ53B: łał xDDD to miało nam zaimponować czy powodować, że dygnie? Dlaczego parapety zawsze muszą wypisać moc ich gruza albo zaznaczyć, że mają klimatyzację xD
źródło: temp_file.png2408200293716280689
Pobierz@typ53B: No ja nie twierdzę, że ZAWSZE się opłaca zbiorkom. Jeśli mieszkasz poza Wawą to raczej wiadomo. Bardziej mi chodzi o ludzi co jadą np. przez Grota i stoją tam w gigantycznym korku który sami tworzą podczas gdy zbiorkom jedzie buspasem. Albo wyjazd z mniejszych dzielnic gdzie tramwaj spokojnie wygrywa. Z nowej pętli na Winnicy tramwaj 2 masz chyba co
@typ53B: łał xDDD to miało nam zaimponować czy powodować, że dygnie? Dlaczego parapety zawsze muszą wypisać moc ich gruza albo zaznaczyć, że mają klimatyzację xD
źródło: comment_1611098089Eou8My8QcxDqA8D3FYbEV9
Pobierz