Aktywne Wpisy

Metodzik +117
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

Quashtan +5
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Są jeszcze osoby starsze, rodzice z wózkami (windy zazwyczaj nie działają albo za zaszczane lub zasrane), lub dowolne osoby które z jakiegoś powodu mają problem z chodzeniem po schodach. Nie wierzę, że muszę to tłumaczyć
źródło: IMG_20230226_131539
PobierzKladki i przejscia podziemne sa upierdliwe, solo mozna jeszcze czmychnac, ale z zakupami, dzieckiem, rowerem to juz jest problem, a wszystko to aby swieta przepustowosc ruchu nie ucierpiala ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo masz pewnie 30 lat, nie masz dzieci i jesteś zdrowy.
Najśmieszniejsze że łażenia po kładkach nawołują kierowcy którzy jak by mogli to by wjechali do sklepu bo spacer 20 metrów po parkingu to za daleko xD
@Wincyyyyj: Ja akurat mieszkałem ponad 20 lat na tym osiedlu (to warszawskie Stegny na tym zdjęciu) i te kładki są turbo beznadziejne. Pomieszkałbyś przy takiej, drałował nią po kilka razy dziennie to też byś miał ich dość zwłaszcza gdy idziesz z ciężkimi zakupami. Już nie wspominając o rodzicach z dziećmi,
@To_ja_moze_pozamiatam: trzeba podnieść cenę paliwa, bo ludzi jeszcze stać żeby żyć wygodnie, a nie tracić czas na dojazdy komunikacją
@77023: