Aktywne Wpisy

Ana77 +17
Oskarżyłam kogoś niesłusznie o oszustwo. #!$%@?łam przez telefon. Jakby było mało w w naszym środowisku powiedział o tym, a teraz okazuje się, że się skompromitowałam. Dowodem są kamery. Teraz będzie drama ze świadkami itd.Nawet nie zapytałam, tylko #!$%@?łam. Ta osoba nawet się popłakała.
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy

Najgorszy dół jest wtedy, gdy widzisz, że inni bez najmniejszego wysiłku, naturalnie robią i mają to, co jest dla Ciebie szczytem nie do osiągnięcia przy nawet najcięższej, wytężonej pracy nie jesteś w stanie osiągnąć czegoś co ktoś ma naturalnie, a w koło każdy #!$%@? Ci, że jesteś Kowalem własnego losu.
Zrozumieją to np. sportowcy, jeden ciężko tyra na siłce latami, wkłada to znaczniej więcej pracy, a rezultat jest opłakany, a jakiś freak genetyczny #!$%@? się, machnie parę razy sztangą i wygląda w chooy lepiej.
To samo można odnieść do relacji międzyludzkich, zdolności interpersonalnych. Dla jednej osoby kontakty towarzyskie, rozmowa itd. to nadludzki wysiłek, dla innej to jest naturalne gadka, głośny śmiech w towarzystwie. Oczywiście te osoby hojniej obdarzone nie rozumieją totalnie tej osoby, która nie ma tak łatwo i będą #!$%@?ć, że ciężką pracą można osiągnąć wszystko. Prawda jest taka, że ciężka praca to 15 procent, a predyspozycje 85 procent.
Ja np. mam ADHD i genetycznie kisiel zamiast układu dopaminowego w mózgu, skupienie na 10 minut bez odpływania to dla mnie wyczyn, odpływam gdzieś myślami, non stop ktoś ma o to pretensje i nie rozumie tego.
Dlatego najbardziej pogardzam ludźmi od motywacji, couchingu i tymi, którzy posługują się sloganami, że "jesteś Kowalem własnego losu".
#przegryw #rozwojosobisty #introwertycy #introwertyzm #couching #motywacja #depresja #adhd #redpill #blackpill #silownia #mirkokoksy #sport #psychologia
Jeszcze masz bordo na wykopie wiec #!$%@? czas na ten sciek dla lewakow i marudzisz
No i kazdy jest kowalem losu a to ze ktos musi wlozyc znacznie wiekszy wysilek niz oskar to nawet mozna byc z siebie bardziej dumnym
@Wykopen12:
@Ynfluencer: lol to zrób tak jak mój znajomy. Leć z dziewczyną do ciepłych krajów i tam poszukajcie sobie pracy. Zmiana środowiska ci pomoże.
Trzeba było ciężej pracować.
Każdy dostaje na co zasługuje :)
Ile z tych mądrości jest prawdziwe?
Co sprawi że będę szczęśliwy jeśli nawet wygrana miliona w totka tego nie zrobi ? xD
To jest prawdziwe its over. Ja realnie nie jestem wyobrazić sobie nawet że moje życie będzie ,,fajne".
Musiałbym być kompletnie innym człowiekiem.