Aktywne Wpisy

EndymionPP +42
Kobieta ZAORANA przez Groka.
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #rownouprawnienie #heheszki #humorobrazkowy
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #rownouprawnienie #heheszki #humorobrazkowy
źródło: Screenshot_20260206-172923
Pobierz
Polasz +304
Lista obecności
#mediolan2026
#mediolan2026
źródło: 1000017389
Pobierz

5 minut na progu a potem 3x10 minut SweetSpota. W porównaniu do jazdy na chomiku na zewnątrz było mega przyjemnie i łatwo. Dużo łatwiej.
Jakoś to wyszło pytanie tylko czy jest jakość? Może eksperci się wypowiedzą. Panie @Poemat co Pan sądzi? Była preferowana jakość czy jednak brakło?
#rowerowyrownik #hiponaszosie #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: sD3nO3o-QkuOfZQSUog0jedLXy8ciUc5lQbPKSBknnQ-1153x2048
PobierzCiekawi mnie zjawisko wśród ludzi jak Ty, dla których zrobienie treningu na drodze jest łatwiejsze niż na chomiku
Może kwestia chłodzenia? @Hipodups: Masz dobry wiatrak na trenażerze?
Jak jest zimno ma się trochę większe Vo2Max, mniej krwi jest potrzebnej do odprowadzania ciepła z pracujących mięśni.
@Poemat: mojemu młodemu wczoraj akurat puszczałem filmik Michała Topora o trenowaniu na zewnątrz vs w domu. Są różne osoby i mają różne preferencje. Jeden da radę, inny uwielbia, a jeszcze inny absolutnie nie jest w stanie wytrzymać.
Dochodzą do tego różne subiektywne rzeczy, właśnie wiatrak, temperatura pomieszczenia czy sam trenażer. Ja wolę na