Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ka90: Klasyczna polska obsesja na punkcie lakierku w swoim kupionym ponad stan samochodziku. W świecie cywilizowanym auto jest narzędziem służącym do przemieszczania się a nie do obsesyjno kompulsywnego mierzenia grubości lakieru i szukania rysek pod światło bo ktoś ośmielił się dotknąć MOJE auto swoim autem xD. Gdybyś jeździł autem na które cię stać to nie przejmowałbyś się ryskami
  • Odpowiedz
Gdybyś jeździł autem na które cię stać to nie przejmowałbyś się ryskami

@kukold: jeżdżę samochodem na który mnie stać ale to nie powód żeby jakiś debil rysował mi lakier czy uszkadzał cos innego bo on jeździ starym trupem i jemu nie szkoda.
  • Odpowiedz
@fastmotion: kilkadziesiąt tysięcy za naprawę po stuknięciu drzwiami innego auta? xD Pomijając że ludzie biegli w pieniądzach raczej woleliby zainwestować taką kasę w coś dochodowego zamiast w pucowanie pierdzika, którego używają do pracy
  • Odpowiedz
@kukold: nie każdy jeździ dziesięcioletnią skodą, w porządnym aucie naprawa plus utrata wartości po takim dzwonie to właśnie kilkadziesiąt tysięcy. Nie znasz się a p--------z.

A ten wywód o tym jak to bogaci ludzie kupują gówniane auta żeby zaoszczędzić brzmi jak cope nieudacznika
  • Odpowiedz
Klasyczna polska obsesja na punkcie lakierku w swoim kupionym ponad stan samochodziku. W świecie cywilizowanym auto jest narzędziem służącym do przemieszczania się a nie do obsesyjno kompulsywnego mierzenia grubości lakieru i szukania rysek pod światło

@kukold: swiete slowa. Mieszkam w UK i podejscie tu a w PL do wygladu zew. auta to jakas przepasc. tu w UK kupowalem i sprzedawalem juz pare aut i zawsze to samo podejscie (zarowno stron
  • Odpowiedz
  • 15
@kukold: to nie prawda, ja mam 2 stare gruzy i za każdym razem jak ktoś mi je obija drzwiami się wkurzam tak samo. Jak można wysiadać z auta i walić drzwiami po sąsiednim samochodzie? Rozumiem że ty takie zachowanie uważasz za normalne ?
  • Odpowiedz
Klasyczna polska obsesja na punkcie lakierku w swoim kupionym ponad stan samochodziku. W świecie cywilizowanym auto jest narzędziem służącym do przemieszczania się a nie do obsesyjno kompulsywnego mierzenia grubości lakieru i szukania rysek pod światło bo ktoś ośmielił się dotknąć MOJE auto swoim autem xD. Gdybyś jeździł autem na które cię stać to nie przejmowałbyś się ryskami

@kukold: p--------z i chyba za granicą nie byłeś i chyba sam przemieszczasz się
  • Odpowiedz
@kukold: czyli co każdy ma obijać bo to tylko narzędzie? Jakbym jezdził gruzem za 500zł to dalej nie daje nikomu prawa do bezrefleksyjnego niszczenia mojaj rzeczy. XD Szanuję cudzą własność i tego samego oczekuje od ludzi w koło. Absolutne podstawy życia w cywilizowanym społeczeństwie.
  • Odpowiedz
@kukold: No myślę że tutaj ostro odlecialeś. Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla nie szanowania cudzej własności. Nic mnie tak nie irytuje jak takie właśnie podejście. Mam samochód tak zwanego gruza, zdecydowanie stać mnie na lepszy, ale zupełnie nie czuje potrzeby, żeby go wymieniać na lepszy, ponieważ używam go często w ciężkich warunkach że względu na moje hobby.
Jednak staram się dbać o niego często lepiej niż o siebie bo bardzo
  • Odpowiedz