Aktywne Wpisy
TypicalPolack +12
Pytanie bez beki i na serio do dorosłych (>25 lat) - jak wy jesteście w stanie żyć zarabiając mniej niż 10k miesięcznie w PL?
Nie chcę nikogo trigerować, pytam serio. Wszystko jest teraz w #!$%@? drogie - ja mam miesięcznie STAŁYCH wydatków 9,5k i choćby skały srały tyle minimum muszę wybulić co miesiąc. A ja żyję w sumie dosyć skromnie i nie uważam się za bogacza.
#pytanie #pytaniedoeksperta #nieruchomosci #blackpill #niebieskiepaski #
Nie chcę nikogo trigerować, pytam serio. Wszystko jest teraz w #!$%@? drogie - ja mam miesięcznie STAŁYCH wydatków 9,5k i choćby skały srały tyle minimum muszę wybulić co miesiąc. A ja żyję w sumie dosyć skromnie i nie uważam się za bogacza.
#pytanie #pytaniedoeksperta #nieruchomosci #blackpill #niebieskiepaski #

Jabby +87

Tymczasem ciągle powtarzam, że największe powodzenie mają wysocy chudzielce, często o posturze koszykarza po prostu z niskim poziomem tłuszczu. Mięśnie mają znaczenie MINIMALNE, powtarzam, MINIMALNE znaczenie, najważniejsze jest bycie wysokim, mieć dobrą mordę i odtłuszczonym, tyle.
2516578697 tik toków na ten temat powstaje, a kołpiarze śpią i wypierają blackpill
#blackpill #redpill #gymcel
Ja nie widziałem nigdy zeby ktos mówił że siłka rozwiązuje 90% atrakcyjnosci
@Pozytywny_gosc:
wy dalej nie rozumiecie że siłka nie jest tylko po mięśnie ale też sylwetkę, rysy, mental, pewność siebie, zdrowe odżywianie itd
pewność siebie z kobietami bierze się z sukcesów z kobietami
pewność siebie z siłowni sprawi, ze będziesz bardziej pewny siebie na siłowni
Szamanizm
Nadal nie zakładasz torby na łeb jak ci radziłem przy wychodzeniu z domu? Jakby ludzie nie widzieli twojej parszywej mordy to by tak krzywo nie patrzyli..
To jest najlepsza rada jaka możesz dostać w twojej sytuacji..
"wystarczy" że masz mordę 8/10 i 2 metry wzrostu, tak, nie mam dużych wymagań możesz być nawet chudy :)