Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +59
Beka z kobiet, które obowiązki domowe nazywają "pracą" i jeszcze oczekują przez to wcześniejszej emerytury, bo całe życie zajmują się domem.
Praca to gdybyście coś tworzyły i sprzedawały, a nie puszczenie pralki raz w tygodniu czy wstawienie parówek do mikrofali co wieczór.
To jakaś paranoja, żeby zajmowanie się sobą, pożywianie się i dbanie o higienę ciała oraz domu nazywać pracą - trzeba być na prawdę głupią pipą, aby tak myśleć.
Podcieranie sobie
Praca to gdybyście coś tworzyły i sprzedawały, a nie puszczenie pralki raz w tygodniu czy wstawienie parówek do mikrofali co wieczór.
To jakaś paranoja, żeby zajmowanie się sobą, pożywianie się i dbanie o higienę ciała oraz domu nazywać pracą - trzeba być na prawdę głupią pipą, aby tak myśleć.
Podcieranie sobie

https://www.facebook.com/100034974260623/videos/1197063804266864
Podczas, gdy normiki 6-7/10 walą kuca w piwnicy, to podlana madka p0lka pod 40 zdradzila na luzaku mirka z 50+ chlopami.
Nawet nie muszę wchodzić w linka żeby zgadnąć że pewnie inne p0lki ja bronią xD
Gdzie jest obrońca ścian @Nostrian ? Kobieta pod 40, średnia z wyglądu, 50+ facetów w ciągu 3 lat i 10 stałych kochanków xDDDDDD
KOBIECA ŚCIANA!!!!!!!!
Tzn. wiesz, nie wiem jacy byli ci jej kochankowie, ogolnie znalezc kogokolwiek na ruchanie jak sie ktos uprze nie jest jakims problemem. Znam typa co jest pod 40, jest brzydki, uposledzony psychicznie, nie ma kasy, a rucha wiecej ode mnie xD Sam obecnie jestem singlem m in. z powodow zdrowotnych, ale jakbym obnizyl wymagania o 2-3 oceny w dol to tez nie mialbym problemu czegokolwiek ogarnac.
Po tym filmie na
uderz w stół a stare ścierwa się odezwa
@T0pi5: najlepsze, że oni też byli pewnie mocne 3-4/10
Działa, skopiuj i wklej w swoją przeglądarkę ręcznie
Swoją drogą jakie to przykre, że takie rzeczy stały się już codziennością i naprawdę pakowanie się w jakikolwiek związek jest dla faceta przegraną.
@typowyWykopekMizogin: to prawda. Ona jest tam ofiarą. Powtarzam O FIA RĄ!
Komentarz usunięty przez autora