Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +35
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Phantom-Zero +3
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
Dzisiejszą aktualizację #wykopchangelog zaczynamy od trzech informacji:
1. Na początek lista kategorii (lewa zakładka) - prosiliście o możliwość ukrycia kategorii głównych, tak aby w tym miejscu pojawiały się tylko kategorie własne. Zadanie wykonane, jeśli stworzyliście choć jedną kategorię własną, na Waszej liście pojawi się funkcjonalność pozwalająca ukryć kategorie, zarówno główne jak i własne!
2. Wczoraj zaprosiliśmy Was do testów beta aplikacji iOS. Zainteresowanie udziałem w testach przerosło nasze najśmielsze oczekiwania, dlatego też postanowiliśmy dwukrotnie powiększyć zakładaną liczbę uczestników. Obecnie wszystkie dostępy zostały nadane, a my z uwagą śledzimy feedback, który od Was otrzymujemy.
3. W sklepie pojawiła się aplikacja Android 5.0.2 W tej wersji poprawiliśmy między innymi:
- wykrzyknik w środku wpisu/komentarza nie tworzy już automatycznie spoilera;
- NSFW/+18 nie są już automatycznie wyświetlane dla niezalogowanego na mikroblogu;
- Hity aktualizowane są obecnie każdego dnia;
- URL działa już we wpisach i komentarzach;
- poprawiliśmy powód zakopu “Informacja Nieprawdziwa”
- poprawiliśmy nazwę jednego z powodów zakopania "Informacja nieprawdziwa";
- poprawiliśmy również kopiowanie komentarzy.
4. Usprawniliśmy przeglądanie wpisów na Mikroblogu po aktywnych - obecnie ten typ sortowania proponuje Wam znacznie lepsze wyniki. Sprawdźcie i dajcie znać co myślicie.
5. Naprawiliśmy również kilka błędów, które dotyczyły jedynie niektórych Wykopowiczów.
A teraz podyskutujmy (ʘ‿ʘ) Bo mamy do Was kilka ważnych pytań! Czy ostatnie zmiany poprawiły Wam komfort korzystania z serwisu? Jakie są Wasze odczucia? Jakie problemy związane z funkcjonalnościami doskwierają Wam najbardziej? Jakich funkcjonalności nigdy nie było na Wykopie, a chcielibyście aby zostały wdrożone? Chętnie poznamy Wasze odpowiedzi na te pytania.
Dziękujemy za to jak bardzo nas wspieracie, jesteście NAJLEPSI, wiecie? (。◕‿‿◕。)
#nowywykop #wykop #ios #android #ioswykop
Uniemożliwienie osobom z czarnej listy wołania. Na mikroblogu często się przewijały takie "rage quity", gdzie użytkownik tworzył ofensywne wpisy w kierunku osoby, która go zablokowała.
możliwość budowania kategorii w stylu:
(#wykop or #wykop20) and @wykop
no i naprawcie obserwowane bo nadal nie pojawiają mi się tam wpisy z tagów które obserwuję...
1. Część tagów wciąż się nie pojawia.
2. BŁAGAM oddajcie zakładkę "Wszystko" w obserwowanych tak jak jest na PC. To powinna być pierwsza zakładka a nie, że za każdym razem muszę przełączać na tagi (tym bardziej, że gesty ręką nie działają).
Z wprowadzonych zmian tylko pozytynie chowanie predefiniowanych kategorii i najlepsze komentarze pod wpisami na mirko. Nic wiecej.
- źle wyświetla wyniki głosowania w ankietach w aplikacji mobilnej, pokazuje ilość głosów i % tylko przy odpowiedzi, na którą się zagłosowało
- fajnie by było móc slajdować prawo-lewo między najnowszymi wpisami, aktywnymi i gorącymi
- no i gorące 2h w apce
- i żeby można było ustawić gorące jako pierwsze po wejściu na mirko
- przy pisaniu tej odpowiedzi przypadkowo dotknęłam ikony strony głównej i mi skasował się cały komentarz bez pytania ( ͡°
@beelzebub-chan: Rozwiń "filtry" - tam znajdziesz ustawienia zaawansowane. Wyszukiwarka pozwala samodzielnie ustawić zakres dat, które Cię interesują :))
1. Dodaj kategorie.
2. Ok widać doszło zwijanie/rozwijanie list
3. Zwiń domyślne kategorie i usuń swoją kategorie
4. Znika zwijanie domyślnych kategorii wraz z nimi samymi xDDDD
5. ????
Że zmiany są ok, ale to wierzchołek góry lodowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I dodałabym przycisk odświeżania wpisu (tak jak w poprzedniej aplikacji wyskakiwał przycisk na górze), bo czasami jest kilkadziesiąt czy kilkaset komentarzy i bez sensu scrollować na samą górę żeby móc odświeżyć
@FantaZy: Obecnie jest tutaj ( ͡º ͜ʖ͡º)
@wykop: ale admin musiał kisnąć jak to pisał xD
Komu to przeszkadzało?
Poza tym jak przeglądam na telefonie to, żeby dostać się do tego przycisku to jest on najdalej jak tylko się da od zasięgu palca....
i żeby było jeszcze trudniej to trzeba najpierw kliknąć ikonke która rozwinie ten pasek z boku, żeby w ogóle było widać ten przycisk, a później dopiero mogę kliknąć w ten przycisk