@paranoidandroid To zależy, jeżeli chcesz ziołowy, mydlany zapach który pachnie jak mężczyzna, to górna półka jak najbardziej. Gimnazjaliści wolą słodkie i ich zapraszam na dolną półeczkę.
@paranoidandroid: nie rozumiem tego fenomenu, że komuś to kostką do kibla pachnie. Dałem wielu ludziom powąchać kourosa w ciemno z dekanta i każemu sie podobało. Pachnie mydlanie, ale bardzo ładnie.
@Steasy: @MrExpendable: @paranoidandroid: ten flakon na fotce OP'a to chyba najgorszy mozliwy kuros z loreala. Od 2018 nie ma tego napisu eau de toilette i ma inna czcionke. One sa juz bardzo dobre i przyjemne oraz maja lepsze parametry.
Pisze to jako osoba ktora miala roczniki od 81 do 94
@MrExpendable: No tak. Mam tez wszystkie flankery lapidusa XD Stare batche Kourosa odpalam tylko jak jest goraco i wlacza mi sie klimat miami vice. Nowym to sie oblewam bez zastanowienia. Nawet komplementy za te zapachy dostaje.
A stare Kourosy to istne kameleony. Co skora to inaczej bedzie pachnial.
@MrExpendable: też powiem nieironicznie, w moim otoczeniu kuroń się bardo podoba (średnia wieku ~30). Więcej osób pytało i chwaliło niż o przykładowo Boisa. Posiadam nowszą butle, rocznik chyba 2021 ( ͡°͜ʖ͡°)
@eric2kretek brawo Mireczku! ten zapach to klasa,mam też Body i też całkiem dobry jest. on bardzo zależy od skóry zależny jest, na mnie leży dobrze, ale potrafi się z skora niektorych osób gryźć.
A co do tego że czuć toaleta, to po prostu Kouros oraz Versace L'Homme były zapachami kopiowanymi często do kostek toaletowych. Dlatego fantastyczny zapach Versace teraz jest sporadycznie noszony.
źródło: comment_1673697272o5tD3QxZPzeepNs2JwW6pu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Pisze to jako osoba ktora miala roczniki od 81 do 94
źródło: comment_1673705343t6Ac37dNymujfmU1L0TBuB.jpg
PobierzA stare Kourosy to istne kameleony. Co skora to inaczej bedzie pachnial.
Wiem bo pelno znajomych testowalo
@eric2kretek: a jaki wiek tych komplementujących? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
on bardzo zależy od skóry zależny jest, na mnie leży dobrze, ale potrafi się z skora niektorych osób gryźć.
A co do tego że czuć toaleta, to po prostu Kouros oraz Versace L'Homme były zapachami kopiowanymi często do kostek toaletowych.
Dlatego fantastyczny zapach Versace teraz jest sporadycznie noszony.