Jakie są trzy najgorsze gry w jakie graliście a społeczeństwo wali do nich konia ? 1. Rdr2 - super nudna gra, bardzo lakoniczna 2. Wiedźmin - bieganie od przeciwnika do przeciwnika bo wieśniaka jakiś stwór wyruchal i trzeba go zabić 3. Tlou - symulator chodzenia i klikania przycisków, jak jakiś tomb rider z 2003 roku #ps4 #ps5 #pcmasterrace
@Mlodyobiat: Stalker - kilka lat czekania, wielkie zapowiedzi, miał być otwarty świat, a dla mnie osobiście wyszło rozczarowanie. RDR2 - nuda, zbyt powolna akcja.
Nowy God of War. Niestety gry Sony oparte o narrację są dla mnie nudne jak flaki z olejem i to pomimo tego, że przy takim Alanie Wake bawiłem się świetnie.
2. Wiedźmin - bieganie od przeciwnika do przeciwnika bo wieśniaka jakiś stwór wyruchal i trzeba go zabić
@Mlodyobiat: już mi się nie chce czytać jakichkolwiek opisów, a mam 30% mapy odkryte, mało ciekawostek, mało mitologii i głębszego wyrazu, w AC przynajmniej była wpleciona mitologia i bardzo ciekawe znajdźki nawiązujące do historii, a tu po prostu zabijasz potwory, które mają odgórnie przypisany level i tyle
@Mlodyobiat: niepotrzebnie grasz w gry nie dla ciebie. Ciężko zaczynać grę o chodzeniu i odgrywaniu fabuły i narzekać, że w grze się głównie chodzi. Ja np. nigdy nie zacząłem dark soulsów i ogólnie unikam souls likeów mimo że często mają wybitne oceny, bo do mnie te gry nie przemawiają.
@Mlodyobiat 1. Tlou2- najgłupsza fabuła w grach i najgłupsze zakończenie historii w całej kulturze, już lepiej by było gdyby się okazało, że to sen
2. Bloodborne - głupie mechaniki pokroju ponownego respa przeciwników, gdy teleportowałem się na ten cmentarz, w ogóle gra wygląda jak z wczesnego ps3, brak fabuły, i gra trudna żeby była trudna
3. Horizon zero dawn - kompletnie mi ta gra nie podeszła
1. Zelda breath of the wild - Gra bez dialogów, praktycznie nie ma tam fabuły, crafting czy elementy rpg nie istnieją, w kółko biegamy i robimy to samo na ogromnej mapie świata która jest pusta. 2. Mario odyssey - Zręcznościówka do przejścia w kilka godzin, nie wprowadza kompletnie nic innowacyjnego czego nie ma w innych tego typu grach, poziom trudności jak dla 6 letniego dziecka.
@Mlodyobiat cała seria Far Cry. Nie rozumiem jak można w to grać Natomiast jeśli chodzi o Red Dead Redemption 2 kiedyś nie lubiłem, ale po kilku latach się przekonałem. Wiedźmin 3 bardzo lubiłem ale już mi się znudził. The last of us bardzo lubię pierwszą część, druga zdecydowanie mniej.
@darjahn: Przez pierwszą część Plage Tale, jakoś przebrnąłem, ale na drugiej poległem. No nijak nie obchodziło mnie jak ta historia się skończy i bodaj po piątym rozdziale to porzuciłem.
@Mlodyobiat: W Assassin's creed Valhala dopłynąłem do Anglii i odpuściłem sobie dalsze granie. Niezbyt mnie ta gra zachwyciła, ale (o dziwo!) z nowszych asasynów Orgin mi się podobał.
1. Rdr2 - super nudna gra, bardzo lakoniczna
2. Wiedźmin - bieganie od przeciwnika do przeciwnika bo wieśniaka jakiś stwór wyruchal i trzeba go zabić
3. Tlou - symulator chodzenia i klikania przycisków, jak jakiś tomb rider z 2003 roku
#ps4 #ps5 #pcmasterrace
RDR2 - nuda, zbyt powolna akcja.
@Mlodyobiat: już mi się nie chce czytać jakichkolwiek opisów, a mam 30% mapy odkryte, mało ciekawostek, mało mitologii i głębszego wyrazu, w AC przynajmniej była wpleciona mitologia i bardzo ciekawe znajdźki nawiązujące do historii, a tu po prostu zabijasz potwory, które mają odgórnie przypisany level i tyle
xD
Elden Ring
2. Bloodborne - głupie mechaniki pokroju ponownego respa przeciwników, gdy teleportowałem się na ten cmentarz, w ogóle gra wygląda jak z wczesnego ps3, brak fabuły, i gra trudna żeby była trudna
3. Horizon zero dawn - kompletnie mi ta gra nie podeszła
( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Zelda breath of the wild - Gra bez dialogów, praktycznie nie ma tam fabuły, crafting czy elementy rpg nie istnieją, w kółko biegamy i robimy to samo na ogromnej mapie świata która jest pusta.
2. Mario odyssey - Zręcznościówka do przejścia w kilka godzin, nie wprowadza kompletnie nic innowacyjnego czego nie ma w innych tego typu grach, poziom trudności jak dla 6 letniego dziecka.
Z
Mogę się zgodzić z RDR2, męczę się z tą grą okrutnie xD
Gothic
Heroes
Skyrim
@Mlodyobiat: W Assassin's creed Valhala dopłynąłem do Anglii i odpuściłem sobie dalsze granie. Niezbyt mnie ta gra zachwyciła, ale (o dziwo!) z nowszych asasynów Orgin mi się podobał.