Aktywne Wpisy

Trzesidzida +192
No i słusznie, wszak po odebraniu telefonu powinno się wypowiadać frazę "siema pało"
#shitonetsays #heheszki #onet
#shitonetsays #heheszki #onet
źródło: temp_file487129995401624981
Pobierz
mirko_anonim +4
✨️ Jak poradzić sobie z humorem w związku? Ⓘ
Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem
Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem

Norwegia - rasisci, poprawnosc polityczna
Finlandia - alloholicy, wyizolowani w stosunku do siebie nawet
Szwecja - to samo, w dodatku wieksze
@Beesly: grecja, szczegolnie kreta to jedno z moich ulubionych miejsc na swiecie, ale nawet rozmawiajac z przewodnikami, ktorzy mieszkaja tam po 20+ lat mozna uslyszec, ze nie da sie calkowicie przyzwyczaic do tego upalu. Jak obserwowalem ludzi, ktorzy musieli zrobic cos wiecej niz isc na plaze albo po drinka to im wspolczulem.
I tak, doskonale rozumiem czemu Kreta to jedno z Twoich ulubionych miejsc na świecie :)
@JustMightBe: dokładnie, a stolica Manieczki najlepsza
@Chilli_Heatwave: akurat było kolorowe, zbyt kolorowe ( ͡° ͜ʖ ͡°) w USA wszystko fajnie jak starzy dziani i idziesz do "porządnej" szkoły ale jak trafisz do jakiegoś public school i od małego jesteś wyeksponowany na wszystkie te "racial tension" to musi to być dramat. Dlatego chciałbym tam wyemigrować zakładając odpowiednie zarobki, ale nie się tam urodzić
Kiedyś była tam bieda więc trzeba by się wstrzelić z urodzeniem w odpowiedni moment w historii ale ogólnie fajno.
Bardzo podoba mi się Szwajcaria, widoki jak z bajki, dobre zarobki i niska przestępczość.
Teraz to ciezko powiedziec. W Polsce nie jest tak zle na tle innych krajow.
@andrzej-tester: opowiesz coś więcej jak tam wylądowałeś, co robiłeś i dlaczego nie zostałeś?
A w Europie to chyba Chorwacja/ Włochy.