Aktywne Wpisy

tytanowyy +70

iquiet +23
Tak było jak tylko wojna się rozpoczęła na Ukrainie.
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_3DD893EF-7328-49A5-B8B1-C958C672F25A-18916-000001B98638DA4E
Pobierz

https://www.wykop.pl/wpis/69872347/anetka-przestan-mnie-zamowienia-przesladowac-perfu/
Kupiłem na Notino rozpakowaną Erba Pure i niestety zgodnie z proroctwem mirmeczka @Cheems_FBI flakon przyszedł ostro uszkodzony. Jest w sporej części wilgotny, flakon jest widocznie nieszczelny i generalnie bieda jak s-------n. Odsyłam go do notino i sugeruję uważać przez jakiś czas polując na rozpakowanego Erba Pure w tym sklepie, bo możecie trafić na ten egzemplarz.
#perfumy
źródło: comment_1673389957zB7683wFKhpqsM3W9yNrpv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Birter sens jest zawsze, przy czym sprawdzaj ostro batch code, bo można się naciąć przez jakiś cwaniaków, którzy podmieniają flakony na fajury i odsyłają takie do notino. Tak czy siak rozpakować możesz i sprawdzić, notino przyjmuje zwroty bez żadnych problemów.
@bananiq: Można i to z pełną świadomością, bo na nieszczelność zwróciłem im uwagę i dodałem fotkę jak ten atomizer odstawał od szkła... ( ͡° ʖ̯ ͡°)