Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Komentarz @AstrogatorRex:

Pamiętajmy, że mówimy o człowieku, który twierdził, że wynalazł wślizg, przegrał wybory bo TV nadawała przekazy subliminalne-podprogowe, na Grenlandii rosły cytryny, a do zostania potentatem w branży gastronomicznej wystarczy rynienka i paróweczki itd.
  • Odpowiedz
@M_xxx: Ciekawie się to czyta, szczególnie z perspektywy osoby, co kucem nigdy nie była i w pewnym sensie odczuwa jakąś nostalgię (cóż za przewrotność ludzkich emocji) za tą oniryczną atmosferą, tym rajem wymarzonym, gdzie nie ma ZUS, gdzie rządzi wolny ryneczek. W sumie z kucami to polemizowałem od początku kucosfery, zawsze w opozycji. Najdalej gdzie doszedłem po ciemnej stronie mocy to wiara w liberalizm w wersji Johna Rawlsa, co dla
  • Odpowiedz
@M_xxx: Dobrze, że wyszedłeś z tego gówna bo ostatnio z kolegą stwierdziliśmy, że nie ma nic bardziej żałosnego niż fan Korwina po 30-stce
  • Odpowiedz
  • 14
@M_xxx mogłeś dać więcej tagów bo wpis zasługuje na większy zasięg. Nie zapominajmy, że wg kucy nie każdy musi mieć własne mieszkanie, bo nie jest to dobro podstawowe xD możesz całe życie uczciwie i ciężko pracować ale mieszkanie jest tylko dla tych "zaradnych" i nie ma nic złego w tym, że ktoś kupuje 3-4-5-6... mieszkanie :)
  • Odpowiedz
@M_xxx Szkoda że tak mało plusów. Może jakoś to przeredaguj, streść i dorzuć jakiś śmieszny clickbaitowy obrazek, to dotrze to do większej ilości osób.

PS też byłem kiedyś kucem i szczęśliwie z tego się wyleczyłem
  • Odpowiedz
@M_xxx:

Daj ten eksperyment!

Ja się od wszelkich stronnictw politycznych odciąłem jakoś na studiach. Zauważyłem, że każdy czasem p------i głupoty, więc zamiast przyjmować ogólny światopogląd (i to jeszcze od kogoś) lepiej do każdej sytuacji i problemu podchodzić
  • Odpowiedz
@M_xxx: Nigdy kucem nie byłem, ale Korwina raz spotkałem osobiście i uścisnąłem mu rękę. Parę lat temu to było a jakoś od roku zastanawiam się czy jej sobie nie uciąć bo zmyć tą skazę to chyba ciężko.
  • Odpowiedz
  • 0
Starcom należy się chociaż skromna emerytura, to nie była banda nieudolnych pasożytów, tylko wybudowali naszemu pokoleniu to wszystko co mamy.

@M_xxx ZA NASZE PIENIADZE Kiedy to do Was dotrze, że komuna budowała na kredyt? Wezmę na Ciebie kredyt, kupię Ci mieszkanie (sam wybiorę - kiepskie i brzydkie), dam Ci je i każe spłacać raty. Według Twojej logiki powinieneś mi podziękować XD

Zrobiłem się wręcz 100-procentowym lewicowcem.
  • Odpowiedz
@M_xxx:

„Zakładamy hipotetycznie że Wszyscy mamy dusze, i te dusze spotykają się w zaświatach przed narodzinami. Nikt z nas nie wie gdzie i jako kto się urodzi. Może w Kalifornii jako dzieciak milionera, a może w Etiopii. Pytanie czy chcemy poddać się temu losowaniu, czy może z zawrzeć z góry taki pakt, że się podzielimy po równo i nikt nie będzie miał turbo dobrze, ale nikt nie będzie skazany na
  • Odpowiedz