Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@N3ro20: Powtarzam trzeci i ostatni raz, ten wątek nie jest żeby przekonywać która strona ma rację, ani pisać o swoich argumentach, zaczynać inne tematy ect.
U MNIE KOMENTARZE PISZE SIĘ NA DANY TEMAT.
  • Odpowiedz
@M_xxx: Piszesz, że ludzi się leczy tak po prostu, czyli uznajesz to za dobro samo w sobie, a jak ja napisałem, że nie można zadawać ludziom bólu, tak po prostu, czyli powinienem unikać cierpienia, a inni nie powinni tego robić mnie, ani nie powinni namawiać do tego innych, to napisałeś coś w rodzaju, że to p------e przekonania. Dla mnie to jest tak samo, zasada, od której ogólnie nie ma odstępstwa,
  • Odpowiedz
@M_xxx: piękny wpis, dobrze się to czytało. Ze swojej strony powiem że pierwsze prace, życie na własny koszt także sprowadziły ma ziemię z kucowskiej orbity. Pamiętam gdy wciskałem rodzicom te korwinistyczne brednie xD A potem poszedłem pracować za mniej niż minimalna.
  • Odpowiedz
@M_xxx:

Bardzo mądre przemyślenia i u mnie podobnie z #!$%@? korwinowca na normalnego człowieka czyli lewicowca ale takiego bardziej klasycznego.
Przykładow głupoty kapitalizmu jest wiele ,u mnie ostatnio kwestia aut używanych w Polsce, rynek to zgroza zastraszająca i powinny być jakieś regulacje.

Polski kapitalizm ma to do siebie że jest młody i dlatego tak obrzydliwy.
  • Odpowiedz