Aktywne Wpisy
_gabriel +24
Ostatnio w Internecie czytałem o przypadku kolesia, który zamordował ponad 600 osób. Nie rozumiem, dlaczego Bóg np. nie zabił go piorunem po pierwszych trzech zabójstwach i pozwolił mu zabijać, aż do nabicia takiej liczby? Ofiary to były głównie dzieci... Ja wiem, że to przecież nie Bóg zabijał tylko ten człowiek, ale no mógł przecież zainterweniować i go zabić, jednocześnie nie wpływając zbytnio na naszą wolną wolę.
Pytanie do osób wierzących -
Pytanie do osób wierzących -
kopek +1067
5.55 stoję pierwszy pod piekarnia po chleb. Podchodzi 3 emerytów i mówi że oni byli tu już o 5.00 więc są pierwsi xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
KLIKNIJ TUTAJ ABY OBEJRZEĆ CZ. 2
Poniżej będzie trzecia część przygód Oliwiera.
W skrócie to laska najpierw zagaduje Chada, ale Chad jest dla niej niemiły. Kilka dni później do niego jeszcze raz ale z konkretniejszą propozycją tj. propozycją zapłaty za wyruchanie jej. Dziewczyna jest dziewicą (ma 23 lata a Oliwierek ma 20 lat) i chce przeżyć swój pierwszy raz z przystojniakiem 10/10 i jest gotowa za to zapłacić. Jest gotowa nawet wynająć najlepszy hotel (pokój który wybrała bardzo mi się podoba, szczerze doceniam jej gust) aby tylko móc w sobie poczuć niezwykłego buzdygana.
Ciągłość rozmowy jest zachowana w trzech pierwszych kolumnach od góry do dołu. Po prawej stronie jest to co wrzucałem już wcześniej w komentarzach we wcześniejszym wpisie.
Postanowiłem rozwinąć tę historię, ponieważ zostałem posądzony o zmyślanie. Nagranie które wysłała mi dziewica jest do wysłuchania pod linkiem który udostępniłem w komentarzu.
PS Na początku rozmowy rozmawiamy o filmie pt. Blow jeśli by ktoś nie wiedział :)
#przegryw #p0lka #blackpill #gg #gadugadu #eksperyment #chad #incel
@Rooofie: @NH35: @wuut: @MeeF: nagranie powinno was zainteresować
Ale ma ładny głos. Dziewiczy xD
I jak tu mieć inne zdanie o kobietach że to #!$%@??
Ale w sumie nie dziwie się ze dziewica jak czeka na takiego chada XD
Rozmowa to złoto.
Wg ja to bym się chyba obraził gdyby jaka dupa mi zaproponowała kasę za seks jak jakies dziwce