Aktywne Wpisy

Tino +5
Niebawem jadę z kumplem w długą i daleką podróż. Zapewne będziemy się wspólnie rozliczać w przeróżnych miejscach czy płacić czasem za siebie nawzajem. Płacić na miejscu będziemy zarówno gotówką, jak i kartami. Jaką polecacie prostą aplikację do wspólnych rozliczeń, żeby nikt nikomu nie był dłużny i można było zachować porządek przy wspólnych wydatkach?
Foto dla przyciągnięcia uwagi XD
#finanse #aplikacje #android #podroze #podrozujzwykopem
Foto dla przyciągnięcia uwagi XD
#finanse #aplikacje #android #podroze #podrozujzwykopem
źródło: ow16k8n3gykav9x3vop581fi9c68_shutterstock_1308414568
Pobierz
JankoBzykant89 +172
źródło: imgi7NLVR-27e2b6a
Pobierz

Skrzynkę pokazywałam na swoim tagu jakiś czas temu - świetnie nada się do przechowywania szpargałów do #rpg , drobiazgów w rodzaju #bizuteria czy innych podobnych przedmiotów. Może się też przydać jako #prezent dla kogoś, kto lubi fantastykę, smoki i runiczne klimaty. Wymiary skrzynki to 18,5 x 14,5 x 8 cm, wewnątrz wykładka z czarnego filcu. Na życzenie mogę spersonalizować i dodać od środka wieczka inicjały.
Losowanie w piątek o 20:00 - zapraszam do plusowania! Przesyłka Paczkomatem na mój koszt.
Więcej moich skrzynek do obejrzenia na #apaturiart . Ostatnio było mniej wrzutek, bo pracuję nad skrzynkami przeznaczonymi na prezenty i nie wolno mi spojlerować (。◕‿‿◕。)
#rekodzielo #handmade #tworczoscwlasna #hobby #diy #smoki #fantastyka #fantasy #magia
źródło: comment_1670392740SQ8WTXDSxvjWnmhwYZXPaq.jpg
Pobierzźródło: comment_1670613209ZqbgOjYtBTzQnaUWgR4BPC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Na żywo skrzynka robi dużo większe wrażenia! Szczegółowość i staranność wykonania to rzemiosło pierwsza klasa!