Aktywne Wpisy

#pytanie do #programista15k i tym podobnych. Najlepiej poniżej 30, bez żony i dzieci. Mianowicie, co robicie z całym tym hajsem? Dostałem znaczną podwyżkę od tego miesiąca i w sumie zacząłem się zastanawiać, czy nie mam "złego" podejścia do pieniędzy.
Pochodzę z biedniejszej rodziny robotniczej, gdzie nie przelewało się i nauczono mnie oszczędzania. I teraz wygląda to tak, że wydaję jakieś 2k złotych na miesiąc (mieszkam de facto z rodzicami w domu, ale
Pochodzę z biedniejszej rodziny robotniczej, gdzie nie przelewało się i nauczono mnie oszczędzania. I teraz wygląda to tak, że wydaję jakieś 2k złotych na miesiąc (mieszkam de facto z rodzicami w domu, ale

robert5502 +281
Podstawa katolickiej indoktrynacji, to wyrobie poczucia winy za śmierć Jezusa. Jeżeli dasz sobie to wmówić, to w kolejce czekają następne absurdy, które kapłan będzie ci instalował
#religia #katolicyzm #bekazkatoli #teologia
#religia #katolicyzm #bekazkatoli #teologia

#paczkomaty #zakupy
@Promilus: weź plecak¯\_(ツ)_/¯
@troglodyta_erudyta: Wszyscy wiemy co zamawiany ale nie wiemy co przyszło bo InPost nie pokazuje nazw z Allegro. Na Allegro jak kupujesz to sprzedawca nazywa się jak chce się np. SMA Philips albo Calineczka i ta nazwa jest też w mailach od Allegro i powiadomieniach.
Natomiast aplikacja InPostu nie używa nazw z Allegro a tych oficjalnych np. PHU Barbara i Maciej Grzyb s.c. albo Trowent sp. j.
@bobberowiec: na 90% paczki są fotografowane w sortowni. Wystarczy zdjęcie paczki wyświetlić w aplikacji. Najlepiej z bananem dla skali.
Skąd to przekonanie, że paczki są fotografowane?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Mexii: kurła jak on śmie śmieć wymagać nowych funkcji kurła, co za dzban z ciebie xD
@Promilus: kiedyś o tym pisałem, że powinien być wybór bo jak się wysyła dzieciaka aby odebrał paczkę to on nie jest w stanie dostać do tych wysokich półek,
no to też mnie wykopowe piwniczaki co chodzą tylko w nocy do paczkomatu czepiali, że mi się w dupie
@sberatel: ale gdy zamawiasz tyle, że masz 20 paczek dziennie (takie rzeczy się zdarzają), a sprzedawcy w inpoście mają tendencję do wpisywania nazwy firmy jako "A", albo coś zupełnie niezwiązanego z nazwą firmy na Allegro, to trzeba szukać potem po wielu appkach i dopasowywać co to może być.
Znajomy zamawia np. materiały rękodzielnicze, tam w ogóle połowa firm nazywa
@Promilus: nie znajdziesz zrozumienia na mirko kolego, bo tu większość ludzi kupuję 1-2 rzeczy w miesiącu i może nieogarnąć mentalnie, że można mieć np 8 paczek w multiskrytce ale i feel you bro, szczególnie jak różowa wysyła kod i nie wie
@Promilus: Przecież możesz sobie rozpakować i wziąć tak jak chcesz.