Wpis z mikrobloga

@matkawielebna możliwe. Ja go zapamiętalam jako paskudnego mizogina. Nie był lubiany na tagu, tylko teraz niektórzy za nim tęsknią i idealizują.
A rozmowę można nagrywać z różnych powodów. Zresztą jaki by ten powód nie był, to Mosak powiedział co powiedział.
  • Odpowiedz
@matkawielebna: Ponieważ z Mosakiem obejrzałam dwa sezony (1 i chyba 5 albo 6) i nie podpadł mi jakoś konkretnie.....to wydaje mi sie żę można te słowa częściowo usprawiedliwić. Uznać za niedelikatne ale nie intencjonalnie obraźliwe.
Co prawda, powiedzenie ich komuś z depresją i nerwicą jest niedopuszczalne, bo psycholog powinien umieć je emocjonalnie dobrać do rozmówcy ale zgaduje że dialog wyglądał tak
- i nikt mnie nie szanuje, nikt mi nie
  • Odpowiedz
@Jednaodpowiedz2: to nie usprawiedliwienie tych osób, tylko pokazanie że jak (przykładowo, bo nie znam kontekstu) nie stawiasz ludzion granic, to oni ich nie przestrzegają.
Ale zgadzam się całkowicie, że to rada bardziej od "niedelikatnej kolezanki" albo bezczelnego kumpla który chce dobrze ale nie umie tego dobrać w słowach a nie od specjalisty relacji z 25 letnim stażem
  • Odpowiedz
@AstroBoy Mam nadzieję że nie będziesz takim ziomkiem co przeczytał post na wykopie i nie zostawia przestrzeni na założenie że ktoś p------i głupoty.
  • Odpowiedz