Aktywne Wpisy

PurpleHaze +203
#wykop #moderacja #moderacjacontent #apel
Droga @Moderacja czy dałoby rady, tak prewencyjnie na mirko na najblizszy tydzien, walic banami i usuwaniem komentarzy, na wszystko co dotyczy wyborow, prezydentow, partii, bulu dupska i calej reszty, a nie jest otagowane # polityka?
Przeciez teraz tu bedzie wojna przez najbliszy tydzien, gorzkie zale, wyrzuty, kwitk, pisk i heheszki.
Od wczoraj na mirko mamy szambo polityczne, wiekszosc dzbanow nie taguje
Droga @Moderacja czy dałoby rady, tak prewencyjnie na mirko na najblizszy tydzien, walic banami i usuwaniem komentarzy, na wszystko co dotyczy wyborow, prezydentow, partii, bulu dupska i calej reszty, a nie jest otagowane # polityka?
Przeciez teraz tu bedzie wojna przez najbliszy tydzien, gorzkie zale, wyrzuty, kwitk, pisk i heheszki.
Od wczoraj na mirko mamy szambo polityczne, wiekszosc dzbanow nie taguje

![57337 map w 4 KB, czyli legendarny River Raid - [ arhn.eu]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0c59aaa205b9037e22827a52380cd3f4d2b4d0102c620b5e71002e673be8898d,q80.jpg)

#przegryw #blackpill #redpill #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: comment_1668871330McYwkOkcygI5v58mipMbav.jpg
Pobierz@To_The_Moon Mirek,
I nie wiem za bardzo jak ocenić kto z was jest normalnym rigczowym człowiekiem. Znaczy kto mówi jak jest naprawde.
Czy to tothemoom, LifeReboot itp.
Czy Ty i @grzsci:
Bo ciekawie podajecie w
Chwila, jeśli partner jest już tym wartościowym, to nie będzie mu przeszkadzać, że kobieta nie chce robić z nim bolących rzeczy xD
Bo z szacunku i miłości nie będzie tego wymagał - gdyby wymagał, nie byłby takim właśnie wartościowym i lepszym partnerem
@To_The_Moon:
A na męża wybiera się prawiczka, który nie ma porównania z innymi laskami, i cieszy się z tego, co ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy wszystkie kobiety tak mają?
Nie.
Mona współlokatorka powiedziała mi kiedyś, że ex chłopak ją zgwałcił. Po tym czasie nie umie mieć orgazmu jeśli facet jej nie ciągnie za włosy, nie poddusza czy nie wiąże
Ja do stabilnego związku wybrałam faceta, który jest kilka punktów wyżej od moich ex razem wziętych:
Przystojniejszy
@WujaTHC:
Ale fikoł xD ja o moim ex jeż nie pamiętam a dłużej tęskniłam za facetem z którym się nawet nie całowałam xD
@LostHoldenCaulfield:
Nie. To jak z alkoholem, mózg uodparnia się na złe bodźce produkując hormony odpowiedzialne za niwelowanie skutków bodźca. Gdy bodziec ustaje, substancje pozostają niewykorzystane, jest więc potrzeba dostarczenia czegoś, co one będą mogły "przetrawić".
@LostHoldenCaulfield:
Im się wydaje? Skąd wiesz co im się wydaje? XD jeśli coś czują to coś czują, nie wydaje im się. Fakt, czasem czujesz, że chcę ci się pierdnąć ale tylko tak ci się wydaje, bo to