Aktywne Wpisy
NoMoreTearsJustSmile +363
jamajskikanion +910
25 minut. Za 25 minut mój pies ma ostatnią wizytę u weterynarza w swoim życiu i zegar się zatrzyma na 15 latach i 3 miesiącach.
Przyznam ze to nie jest specjalnie przyjemne uczucie i musiałem się z kimś podzielić.
#zwierzeta
Przyznam ze to nie jest specjalnie przyjemne uczucie i musiałem się z kimś podzielić.
#zwierzeta
#przegryw #blackpill #redpill #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
@LifeReboot:
Dlatego przeszłość kobiety ma znaczenie, a bycie betą tak często się nie opłaca.
@konewkon:
Kolejny przykład manipulacji wykopków. Napisałam "ex nie dostał nic poza seksem", to wykopek i tak napisze " ex dostał wszystko i seks". Wy tak serio?
@konewkon:
Za to wy wiecie LEPIEJ co ja chcę (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Koorwa jaki fikoł
@konewkon:
Co
@AlienFromWenus: no to nie kłam, że to dobry partner
Znowu wszystko interpretujesz pod kątem seksu
@Filippa: Co ty #!$%@?, wykopki dzięki 3 postom opki wykazali, że nie ma libido bo wzrost i w ogóle to szykuj się bo narazie jest seks raz na tydzień a później będzie raz na miesiąc, eksperci od wszystkiego xD
Komentarz usunięty przez autora
No tak, bo poza przypadkiem opki wcale nie mamy setek badań, dziesiątek tysięcy przykładów i setek tysięcy historii anegdotycznych od samych kobiet. Musimy zbadać absolutne 7 miliardów ludzi żeby móc wyciągać wnioski.
@AlienFromWenus: XD czyli wszystko co mogą zrobić jego rodzice, rodzeństwo, czy przyjaciele, powinien wejść z nimi wszystkimi w związek, skoro może, a nawet powinno to być jego główną treścią, a nie
Napisałaś bzdurę, żeby pasowało Ci do teorii, to ją naprostowałem. Zapewne eks dostał wszystko co beciak, plus seks. Przecież to nie działa tak, że nagle różowa w zamian za brak seksu, upierze ubrania brudne od oleju. To są dwie odmienne sprawy.
Następnie piszesz że,
@olaf_wolominski Na wszystko jest setek badań, dziesiątki tysięcy przykładów i setek tysięcy historii anegdotycznych. Ale jeśli stawiasz komuś diagnozę za pomocą trzech krótkich wpisów dobranych specjalnie tak, żeby pasowały do z góry postawionej tezy, to jesteś debilem i tyle, to